Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bandit nem eladó!
Most fizettem be rá a második negyedéves biztosítást (4500)
Meg az előző negyedéves is elment már idén nekik (újabb 4500)
11.500 volt teljesítményadó...

20.000-remben van idén, azt már mentem is vele vagy 200km-et...

Gyűlöletes utolsó ország!
Phö...
Szerintem ilyen az enyém. Te tudod, Neked milyen kell.
majd két éve is megmondták már... mondjuk hirtelen ahol találtam puig plekót az 23 ropi a bázismotornál jó lenne tudni honnan szerváltak anno
Biztos hogy jó lehet a Puig azért ott van a spiccen ha extra dolgokrol van szó.
egy keresztkérdés.... puig plekója van valakinek? mármint N-es vason... érdekelnének a tapasztalatok faja/nemfaja
na ez a beszéd... úgyis csak nyáron maradok végleg otthon... elmegyek ám lapátolni is... nem fogok abba sem belehalni
Megbeszéltük. Sörözzünk egyet az árnyékban, a garázs úgyis ráér nyárig!
Ne má'! Zavarba hoztok!
áh... nem lehet... inkább hajcsárnak megyek sörözök az árnyékban meg dirigállok
A talicskát bírod tolni, a betonkeverőbe meg tudod etetni amit mondok tehát hasznodat vesszük
Dia ha lessz saját garázsod én frankón lemegyek le járólapozom az alját hogy legyen mire teriteni a szőnyeget
Legozni szerettem, de az építőipar tőlem is távol áll.
Már megvannak az embereim! Megmondom mit, hova, merre, addig meg kifekszem napozni. Néha azért ránézek a körmükre, hogy ne merjenek lazsálni.
jól hangzott persze, de sztem a matchboxomnak a garázsát se merném magammal építetni...
na jó... tök béna nem vagyok, de alapvetően más a szakmám... ettől függetlenül szívesen segítek tényleg.
Vigyázz, szavadon fog... Ja és elég hajcsár építésvezetőnek...
Szerintem simán! Oda sem figyelsz és már csak pár kósza csavar fekszik majd a szőnyeg helyén.
a maradékot eladjuk és elsörözzük... szereznél egy jó napot a FZ6 topicnak
Majd a nyáron ha minden jól megy az is lesz. De aranyos vagy!
Muter nem mondta hogy...
Azzzta ti szét bontanátok a motorom
Ha nagyon muszáj! De nem neked!
N- es helyett S- est, azon van gyárilag.
semmit sem adsz az a probléma
valami könnyűszerkezetes garázsocskát nem lehet építeni az udvarotokban? Nem hiszem, hogy olyan nagy cucc lenne... társadalmi munkában megcsináljuk
Na! Fizetsz?