Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a 2003-asé megvan, az nem jó?
Nézd meg náluk Tudom, hogy ízlések és pofonok, én lecseréltem a bumfordi gyári indexeket.
Ja már megtetted...
Esetleg kérdezd meg a geléria készítőjét..
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Most, hogy mondod.....
Sziasztok!
Nemtud valak eladó indexeket? 97-01 es fazer-ra kellene.
üdv!
most gondolkodtam el a dolgokon és nekem gyanús a KarlFazer név... lehet, hogy nemsokára KaruFZ6N csokik lesznek....

Karu nem utazol az élelmiszer bizniszben?
Az más! Nekem szabad!
Mit ZZZZizegsz?
Mi mást várhatok egy FZ6N-estől. Csoki nélkül ne is gyere Fehérvárra! Különben sem ehetsz belőle mert nem Fazered van.

(Karu, fogd be a szemed, ez Rád nem vonatkozik! )
soká... addigra megromlik a csoki, szóval meg kell egyem majd mind
Hékás! A Fazeres csokira továbbra is igényt tartok (nem ajándékba ). Mikor is jössz haza?
hát ha így folytatod a Fazer csokit is csak árulni fogom
amúgy még sajna nem szereztem be a megfelelő mennyiségű csokikészletet... elég kemény árak vannak, szóval pár ajró bánni fogja
Szia!

Nekem lenne a moci carlo75 által prpagálva.
Mit tud a géped?
magyarkende@gmail.com

köszi
K
eddig aki még itt sunyiskodni akart a fórumon el lett hajtva a francba legjobb tudomásom szerint (km órát akarta valaki tekergetni egyszer)... szóval itt mindenkinek szép (megbízható tulajdonosú) motorja van
amúgy meg tényleg akik ide írkálnak igyekeznek a lehető leggondosabbak lenni a motorjaikhoz... van aki gondosabb az átlagnál (pl. Karu) de aszem széthajtott, lelakott motort itt nem találsz a fórumozók között... + vissza tudod olvasni a tulaj kommentjeit és látod mi történt a motorjával
Itt a másik áruló!
Áruló!
én egy T72-est... csak azzal nehéz dönteni
VFR-t.
persze... nekik fejidomos... akarnak egy faja csupaszt
Mivan? Mindenki szabadulni akar a motortól?
Ha Spurival nem tudna megegyezni a cimborád: jtomos csigabiga gmail pont com

FZ6S 2005-ös 20000 km-rel, sötétkék.
Ha adsz egy telefonszámot/email címet továbbítom a srácnak
Ha megtudunk eggyezni az enyém eladó!