hát ha így folytatod a Fazer csokit is csak árulni fogom
amúgy még sajna nem szereztem be a megfelelő mennyiségű csokikészletet... elég kemény árak vannak, szóval pár ajró bánni fogja
eddig aki még itt sunyiskodni akart a fórumon el lett hajtva a francba legjobb tudomásom szerint (km órát akarta valaki tekergetni egyszer)... szóval itt mindenkinek szép (megbízható tulajdonosú) motorja van
amúgy meg tényleg akik ide írkálnak igyekeznek a lehető leggondosabbak lenni a motorjaikhoz... van aki gondosabb az átlagnál (pl. Karu) de aszem széthajtott, lelakott motort itt nem találsz a fórumozók között... + vissza tudod olvasni a tulaj kommentjeit és látod mi történt a motorjával
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Nemtud valak eladó indexeket? 97-01 es fazer-ra kellene.
üdv!
Karu nem utazol az élelmiszer bizniszben?
(Karu, fogd be a szemed, ez Rád nem vonatkozik! )
amúgy még sajna nem szereztem be a megfelelő mennyiségű csokikészletet... elég kemény árak vannak, szóval pár ajró bánni fogja
Nekem lenne a moci carlo75 által prpagálva.
Mit tud a géped?
magyarkende@gmail.com
köszi
K
amúgy meg tényleg akik ide írkálnak igyekeznek a lehető leggondosabbak lenni a motorjaikhoz... van aki gondosabb az átlagnál (pl. Karu) de aszem széthajtott, lelakott motort itt nem találsz a fórumozók között... + vissza tudod olvasni a tulaj kommentjeit és látod mi történt a motorjával
FZ6S 2005-ös 20000 km-rel, sötétkék.