Nekem meg az a legnagyobb bajom, hogy családi ház ide vagy oda nincs garázs. Most is bérleményben pihen 13 km-re tőlem. De majd egyszer kap szőnyeget is.
Krisztián ezt az érzést soha nem fogja megtapasztalni.
Ő mindig olcsó bizonytalan helyekről szerzi az olajat egyszer ne adj isten becsapják akkor majd jól megszivja Ez a véleményem
amúgy ami tuti: nem tudom milyen olaj volt a motoromban, mert ezres szerviznél még nem nálam volt, de mikor 10.000-esnél bele lett öntve a Motul komolyan jobbnak éreztem... érezni lehetett a különbséget... nem tudom, hogy az olaj volt más vagy csak a frissebb biztonságosabb szárazabb érzés volt, de más (értsd: jobb) volt.
Mi értelme a sok választéknak, ha csak egy fajtát használsz? 5W-s olajat ki vesz? Valaki motorozik -30 fokban is? Ha a gyár ajánlás 10W40-es, akkor ida a 10W50-es több, mint elég, így elvileg a hőtűrőképesége jobb lesz az olajnak. Az kb akkor kell, mikor megyünk Korzikára, és az olasz autópályán 120-nál bekapcsol a hűtőventillátor. Ugye?
Ja, és az olajshop szerint a castrol r4 magasabb besorolású, mint a te szar motulod!
A hűtőrácsot nem adom