Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy kicsi autós üzletem és ha még megleszünk akkor működik a kedvezmény, és áll az ajánlatom. .
Most kapom : 3489ft/l.
olajcsere nyáron lesz, még van pár km hátra. Akkor is lesz kedvezmény? 5300-30%?
Ha komolyan érdekel, 30% kedvezményem van, átengedem neked
Honnan kéne szerezni olyat kipróbálni?
Ha nem akcióznak 5300ft/l
4000 ft literje
Összehasonlítva a két olajat tapintásra a mobil sokkal zsírosabbnak, tapadósabbnak tünik.Meleg állapotban sem tolyik le a nívópálcáról. Mi arra jutottunk, hogy az MT nek a király tengelye adta a borzasztó hangot.
Csak próba képp tegyél a tiédbe is Mobilt meglátod ( hallod ) a külömbséget, nem akarom bántani a castrolt.
Nem tudom. Én xj be évekig használtam r4-est, nem ette, halk volt, az fz6-ba is csak ezt használom, az is hangtalan. Nem értem, talán az MT-nek nagyok az illesztései a mérete és a léghűtése miatt....és abba valóban nem jó? Nem tudom.
Pedig igy van ahogy leírtam, mi is nagyon ledöbbentünk.
Szeinted mi lehet a magyarázat?
Hm...... ennyi különbeség nincs olaj és olaj között. Hogy az egyikkel hajtókarcsapágyas hangja lenne, a másikkal meg síri csend.
Hello!
Van igazság abban amit írsz, 1 észrevétel: az MTés kollégámnak 1000km után olajat akartunk cserélni a gépben, vettünk castrol R4 est szépen kicseréltük indítottunk és nem kis megdöbbenésünkre a moci olyan hajtókaros hangot adott,hogy azt hittük 1 perce sincs a motornak hátra. Gondoltuk gyenge a minőség,olaj le újra Castrol csak most GP 4T 20w-50 es, na ezzel már szó szerint 10 percet szépen járt és újra előjött a kopogó hang.
Újra olaj le, most az én unszolásomra Mobil Racing 4T 15w-50 es és a motor olyan szépen jár hogy öröm halgatni.
Csak ennyit az olajokról.
Az csak optikai csalódás Én is szívrohamot kaptam amikor néztem a fotót. De gyors kimentem és megnéztem Igaz van ott egy kicsi horpadás de nem annyira nagy mint ahogy a fotón kinéz. A fotón azért tűnik olyan durvának mert két fém kutyatál tükröződik vissza a földről Durva mi?
Há hogy nem kapott levegőt kintről be.
tankolásnál szívott a pisztoly........
mitől lett volna vá
kumos?
Akkor erős neki a combizomja
Akkor az alját húzta volna be.
Behorpadott. :) Lehet vákuumos lett?
A tankkal mi történt?
Kedves KARU

Köszi a segítséget! Hétvégén felhívlak a műszerkódokkal kapcsolatban.
Egyik szintetikus olaj 19, a másik egy híján 20. Én a castrol 10W50-es R4-es szintetikust használom, mert az csak 2600 ft. Moptort keni, még nem sűlt be, így jó. Azt használtam az XJ600-ba is, hiába levegős volt, nem fogyott belőle a 6000 km alatt. Bár akkor kb 4400 ft volt literje.

http://www.bandit.hu/modules.p... ez egy érdekes cikk
Tudok én vigyázni magamra! (Ettől függetlenül én is örülnék ha jönne. )
már mind1... kimutattad a fogad fehérjét!
Egy hónap alatt jött meg a tömítésem most meg a szerelő szivat, egy bő hét még nem volt elég neki egy karbiszinkronra meg szelephézag állításra miközben a motorom ázik az udvarán. Nem viszem hozzá többet az tuti akármilyen jól dolgozott eddig,de ez sok.
Oups, most olvasom, hogy ezt elbuktam.