Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én fogom felszerelni !
Arról nem is beszélve,hogy a szerelési képen az ülés mögötti részt szinte le kell bontani a csupasz hátsó kipufogó dobig ?!
Ja, sajnos az irányjelzők vezetékeinek a toldását nem fogod megúszni, feltéve hogy igényesen akarod elvezetni. Célszerű a kis 3 szög alakú csatlakozó és az irányjelző között toldani. És vigyázz, ha te szereled fel, mert a Givi elég szar csavarokat ad hozzá, könnyen megfordul az inbusz-kulcs a süllyesztett fejű csavarok kulcsnyílásában. És a kis alumínium gombák is könnyen törnek, amikre az oldaldobozok csatlakoznak.
Sziasztok !
Az S2-s gyári hátsó doboztartóját lecserélem Givire( konzol + platni ), ez már meg is van. A gyári hátsó doboz marad, mert az jó rá.
Továbbá megvan már a két oldaldoboz is csak a doboztartókra kel lvárni egy hetet mert nincs raktáron.
A hétvégén szerelem föl. remélem nem fog órákat tartani.
Az viszont meglepetés,hogy az oldaldobozok miatt át kell szerelni az indexeket ! az oldaldoboz tartóra .
Ezzel kapcsolatban , ha van ötlet szívesen fogadom !
Karu !
Neked láttam a dobozaidról a feltett képeket ( 7335 sz.hozzászólás ). Te már túl vagy ezen !
A boltban azt mondták az oldalkonzolon van kialakítva rögzítési hely ?
Mi van a kábelekkel, gondolom meg kell toldani( forrasztás, csoki, ? )
Aham, akkor menjél azzal túrázni...
http://youtube.com/watch?v=Nu4... ez a fazer jobb mint a miénk!
Mondjuk nem választanám a Fazeresek himnuszának.
Igazából mi a gyári alakját akarjuk nagyjából lekoppintani.. Aztán majd kiderül, hogy hogyan sikerül..
Köszi a bíztatást :)
Hát egyszer-kétszer előfordult már, hogy történt velem időugrás és akkor nem emlékeztem a közben megtörtént dolgokra, de tegnap egy kortyot sem ittam.
Egy nagyobb csapatot láttam a 2A-n, de nem volt időm megnézni őket, mert ők álltak, én meg igencsak lelkes voltam.
Ugyan az a kék fazer, kék-fekete ruha és kopasz tulaj.
Majdnem visszamentem köszönni.
Úgy látszik vannak még hasonló izlésficammal küzdő emberek.
Vagy....
18 óra körül tettem el a motorom, remélem nem vágta pofán azóta valaki.
Én Őrbottyánon a körforgalomban találkoztam azzal a motorral, ami miatt az gondolta, hogy te vagy: megszólalásig hasonlított a tiédre, ugyanolyan SF fejidom, kék szín, etc. Bár mintha alsó idom nem lett volna rajta.
Azt hittem, mert amit írtál abból úgy jött le!
De mindegy is, jól jöttél ki belőle, ez a lényeg!
hülyülsz... nem késtem le a gépem végül... csak standby jegyem volt és mivel nem tudtak helyet biztosítani így későbbi járattal jöttem... átszállás Varsóban... fizettek egy ebédet meg némi kártérítést I Malév... de komolyan!
HÁt akkor jó munkát az " új " helyeden, azért majd a haza felé tartó gépet reméljük nem késed le!

Már csak azért sem , merthogy a mocid az itthon maradt!
höhö... itt vagyok... háááát érdekes volt az út nah
irigyellek titeket... 5 órát ültem Ferihegyen... motorral 3x körbejártam volna a világot ennyi idő alatt
Hello zdobrotka!

Nem, nem én voltam. Én a Mátrában voltam.
Beszéltem egy gyerekkel régebben. FZ6-osa volt. Kivágták a gyári dobot felül, kibelezték, és visszazárták. Hangosabb volt, és ingyen volt.
Szerinted mit lehet benne elrontani? igazából lemásolnánk egy sportdobot...(bár nincs meg egynek sem a rajza..)
Úgy tudom nem nagy ördöngősség a szerkezete.... Vagy nem olyan egyszerű?
A hosszabb turákra jó lesz neked a robogó is az lassabb nem fogyaszt annyit és a láncot sem kell ápolni rajta. Micsoda nyereség számolj utána
Kb ilyesmi válaszra tippeltem már igen jol ismerlek
Kabb be
Valahol mindenki elkezdi
Az a simsonos kép aranyos.
Krisztián, ment a válasz a TDM fórumba! (motorozz pont hu)

Zoli