Ja, sajnos az irányjelzők vezetékeinek a toldását nem fogod megúszni, feltéve hogy igényesen akarod elvezetni. Célszerű a kis 3 szög alakú csatlakozó és az irányjelző között toldani. És vigyázz, ha te szereled fel, mert a Givi elég szar csavarokat ad hozzá, könnyen megfordul az inbusz-kulcs a süllyesztett fejű csavarok kulcsnyílásában. És a kis alumínium gombák is könnyen törnek, amikre az oldaldobozok csatlakoznak.
Sziasztok !
Az S2-s gyári hátsó doboztartóját lecserélem Givire( konzol + platni ), ez már meg is van. A gyári hátsó doboz marad, mert az jó rá.
Továbbá megvan már a két oldaldoboz is csak a doboztartókra kel lvárni egy hetet mert nincs raktáron.
A hétvégén szerelem föl. remélem nem fog órákat tartani.
Az viszont meglepetés,hogy az oldaldobozok miatt át kell szerelni az indexeket ! az oldaldoboz tartóra .
Ezzel kapcsolatban , ha van ötlet szívesen fogadom !
Karu !
Neked láttam a dobozaidról a feltett képeket ( 7335 sz.hozzászólás ). Te már túl vagy ezen !
A boltban azt mondták az oldalkonzolon van kialakítva rögzítési hely ?
Mi van a kábelekkel, gondolom meg kell toldani( forrasztás, csoki, ? )
Egy nagyobb csapatot láttam a 2A-n, de nem volt időm megnézni őket, mert ők álltak, én meg igencsak lelkes voltam.
Ugyan az a kék fazer, kék-fekete ruha és kopasz tulaj.
Majdnem visszamentem köszönni.
Én Őrbottyánon a körforgalomban találkoztam azzal a motorral, ami miatt az gondolta, hogy te vagy: megszólalásig hasonlított a tiédre, ugyanolyan SF fejidom, kék szín, etc. Bár mintha alsó idom nem lett volna rajta.
hülyülsz... nem késtem le a gépem végül... csak standby jegyem volt és mivel nem tudtak helyet biztosítani így későbbi járattal jöttem... átszállás Varsóban... fizettek egy ebédet meg némi kártérítést I Malév... de komolyan!
höhö... itt vagyok... háááát érdekes volt az út nah
irigyellek titeket... 5 órát ültem Ferihegyen... motorral 3x körbejártam volna a világot ennyi idő alatt
Szerinted mit lehet benne elrontani? igazából lemásolnánk egy sportdobot...(bár nincs meg egynek sem a rajza..)
Úgy tudom nem nagy ördöngősség a szerkezete.... Vagy nem olyan egyszerű?
Arról nem is beszélve,hogy a szerelési képen az ülés mögötti részt szinte le kell bontani a csupasz hátsó kipufogó dobig ?!