Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karu, a hosszabb és lassabb túrákat kedvelem. Olyan helyekre, ahol Ti motoroztok, már ki sem viszem a motorom. Kispályások vagytok.....ez a helyzet.
Hm...felesleges ócskavas a sportkipufogó erre a motorra. Az sportmotorokra való. Sok szép helyre el lehet jutni az árából, és ezeket az élményeket senki sem veheti el, a kipuffot...azt igen.
De feltűnési víszketegség ellen kiválló.
Marnold
Ma nem jártál egy nagyobb csapattal a 2A-n?
Sajnos te nem motoroztál a Váci úton a hetvenes években sárga keremit és macskakő villamos sinek iparvágányok keresztül kasul 2 -3 rom centire kiáltak az utbol esőben bemenni a nyugatiig horror volt.
Különben a váratlan dolgok miatt szeretem az ilyen utakat mert itt mindig improvizálni kell szerintem nem árt az ha az embernek hirtelen kell cselekedni hogy ne essen arcra ezzel a tevékenységgel lehet rutint szerezni
Mi is az a "sárhányó", az nem a kerék?
Tavaly az utolsó guruláson cimbi vitt minket ilyen utakra. Akkor tört el a sárhányóm. A szitkozódást nem hallottad, de volt rendesen...
Láttad volna hogy mulattam rajtad figyeltelek a tükörből hogy mi a reakciód a hajtűkanyarokban
Különben ha ezt a szakaszt kihagyom oda értünk volna Hollókőre időben
Bízom benne, hogy lesz még alkalmunk találkozni, mi mindig kaphatók vagyunk egy kis mocizásra!
Néha a járt utat fel kell adni egy járatlanért!
Ausztriában a 3ad rangú utak olyan minőségűek mint a magyar főutak, vagy még jobbak.
Persze ott is van tré út. Mondjuk az elhagyatott erdészeti utak...
Az nem traktorut volt hanem az alpok magyar módra
Ja és nem kell mindig főutvonalon menni mi abban a nagy szám
Krisztián ma mentünk egy jot Spurival és haverjaival megmnondom neked az őszintét nem nagyon birtad volna tartani a tempót a macadamoddal.
Hagy szojjak mán be énis ne csak mindég te he he
Jó volt személyesen találkozni és még1x köszönöm a CC-t!

Ilyenek csinálhatnánk még csak Karut kellene leszoktatni a traktorutakról...
túraendúró üzemmód...
Szia Krisztián!

Ma Hollókőt útba ejtve találkoztunk Karuval és TeeJay-vel, innen együtt mentünk tovább, igaz nem sokat, de ahhoz eleget, hogy halljam Karu kipufogójának "duruzsolását". Pár oldallal ezelőtt lefikáztad, szerintem szépen szól, főleg nagyobb fordulaton!
Ha lehet most nem osztanám a véleményed, de hát nem érthetünk mindenben egyet.
Biztosan különben jol nyomjátok az egész társulatnak gratula főleg az MTs haverodnak
Vasárnap.
Volt rajtunk sár bőven.
Karu!

Örülök, hogy sikerült ezt a hollókői találkát összehozni, remélem lesznek még ilyen vagy ehhez hasonló gurulásaink.
Szombat.
Nincs értelme házilag kipufogót gyártani ugysam lesz jó.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, szerintetek az olyan kivitelü sportdob, mint a gyári, hogy csak egy dobból áll, olyat érdemes csinálni fz6ra? Jó hangja lesz tőle? Mert sokkallom az árát hogy megvegyem, ezért haverral lehet összedobunk valamit... Azért nem annyira sufnissat, mert rozsdamentes lemezből, meg csőből, meg pálcával.. :)
valakinek nincs a gyári idomról képe esetleg rajza? kösszi
hm.... mennyire idióta vagyok... benéztem... ma repülök.... igaz már az eredetileg tervezett gép elment egy órája... na mind1... repülőt már láttam
hát... végülis igen ha csak 2 hónapra is
"Repülsz?" Munkahelyet váltasz? .