Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dolgozol?
ezért bírja olyan jól a Macadam
Jó elszólta magát, az biztos...
km-t is úgy pörgeti a motorjába, hogy reggeltől estig az udvarban tologatja
Krisztiánnak az összes képe Photoshop-os ... a hátteret letöltötte a netről, szerzett matricát, a saját fotóját pedig rátette a netes képre... tudtam én... ennyi helyen nem lehet járni
akkor Krisztián már bukta is
Hm. Meglátjuk, ha jól viselkedsz esetleg.
Fizetős látványutakon kapod a belépő mellé.
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Ezek mellé még Gerlost és Villachot be akarom gyűjteni idén.

Kb. az a kategória, mint a lakókocsikon a táborok matricái, csak ezek látványutak.
Ezeket adják ingyen ausztriában. benne van az útdíjban.
Miket hallok te hozatod magadnak a matricákat utána meg azzal villogsz
Nyugi Kalmy biztos lesz neked is akkor majd megtudod.
Az alpokban minden hágon lehet venni 1-2 euroért.
Szerintem neked nem is lesz.
Mik ezek a matricák? Nekem még egy sincs
Villach Alpenstrasse? Olyan nekem sincs, nem tudnál hozni nekem egyet? Most egy haver sem tud meglepni alpenstrassés matricával....pedig régen milyen sokat hoztak nekem......
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy milyen esemény lesz szombaton hungaroringen?
Idén a Garda-tóhoz megyünk cimbikkel. 20 motor, 1 v. 2 autó (családok...). Persze a hosszabb úton. Anyagiaktól függően lehet, hogy nyár végén még visszamegyek GG-re (asszony Plitvicére akar menni... ). Villach Alpenstrasse matricám sincs még.
Hehe, "uncsi":DDDD... Lehet az, de szerintem én idén is útbaejtem, egy olasz zacsi-áztatást követően . TeeJay, ha jól emlékszek, Te is tervezed idén is a Glocki újrafelfedezését!?
Sziasztok!
Újdonsült Fazer-es vagyok Fehérvárról.Ha valakik mennek a hétvégén gurulni valahova szívesen csatlakoznék,ha nem zavarok.Én nem teszek különbséget N-es és S-es között.Egyenlőre
Grossglockner, 107-es út közepe. Krisztián szerint már 'uncsi'...
Ez hol van? Ausztriában? Szenzációs kép! Ide el kell menjek egyszer!
Ma (is) motorozáshiányom van. PEdig úgy mennék már túrázni...
Jah! És itt kerdődik a motor, nem a Lidls ponyva alatt! De azért az a ponyva nem biztos hogy rossz!
Úgy látom lemaradtunk valamiről!
Sebaj!
Tegnap motoroztam kicsit és megfogadtam, hogy a következő csak akkor, ha megfelelő az időjárás! Szarrá fagytam, és úgy fújt a szél, hogy a motor seggét szinte eltolta az úton. Pedig ketten vagyunk vagy 3 mázsa!
Kimentem a szomszédba ebédelni, de jó volt! :)