Üdv mindenkinek. Olyan kérdésem van,hogy ilyen hasidomot honnan tudok rendelni ki gyártja ezt itt magyarországon!? a mellékelt képen a régi motorom van,amire már egyszer vettem. emailen keresztül rendeltem üvegszálas,és konzollal együtt adták. Azóta nem bukkanok rá,az email meg már törölve. ha valaki tud segíteni azt megköszönném! Üdv Feri
Én is onnan rendeltem, a csatlakozót át kell szerkeszteni az eredetiről és az izzók is felejtősek amit vele adnak. Azért annyira nincs erős mint a gyári, de azért nekem már 3 éve bírja. Természetesen az "E" jelzést ezekben ne keresd.
Ha jól emlékszem valami 6000 ft körül volt a 4 db.
Sziasztok! Nemi tapasztalatot szeretnek megosztani veletek csak hogy nem mindig a legdragabb a jobb! A fazeremben kicsereltem a gyari belevalo ngk gyertyakat draga iridiumos ngk gyertyakra johiszemuleg hogy mindenbol a legjobb legyen a mociban! Erre kovetkezo tuneteket produkalja azota a motor: hidegen nehezebben indul illetve melegen nem indul elsore van mikor meg gazt is huzni kell neki! Ezek kozul egyik sem volt jelen mikor meg a tegi gyari ngk gyertyak voltak benne! Igy ha ram hallgattok felesleges kiadni 16ezret amikor a belevalo kb 8-9ezerbol meg van!
Üdv! A haverom tegnap cserélte le erre https://m.aliexpress.com/item/... De neki nem tetszett hogy nagyon kilóg így ebből és a gyáriból csinált egy mixet! De ha jól tudom az izzó nem jó hozzá mert villog mint a disco fény ezért cserélni kell 10w osra hogy normál sebességben villogjon. Ennyit tudtam meg remélem tudtam segíteni!
Megnyitod ezt a linket: http://www.yamaha-motor.eu/de/... majd katt az online alkatrészkatalógusra német szövegre.
A következő oldalon beírod a teljes alvázszámot a megfelelő mezőbe, ezután megkapod a verdád gyártási adatait a színnel együtt.
Ezután felkeresel egy festékkeverőt, pl: http://www.carcolor.hu/autofes... . Sok sikert.
Sziasztok!
FZ6-on az indexeket cserélném színtelen búrásra. (NEM Ledesre, hanem eredeti kialakításúra).
Aliexpressen találtam kompletten, de nem merem megrendelni.
Van közöttetek olyan, aki cserélte? Ha igen, honnan rendeltétek és mennyi volt?
Köszi, Norbi
Köszi! Ez hasznos infó, mert több esetben ez is már a vita tárgya volt, hogy gyári-e egyáltalán a lábtartó (lásd. Banditx posztja).
Valami hasonló lesz a vége, mert így kényelmetlen, főleg hosszú távon. Az nyeregben a tömést már átszabattam, az pl. sokat segített. A kormány is lehetne szélesebb de az abszolúte nem a vészes kategória, inkább ilyen "nice to have" ha majd jut rá keret. Sajnos a ruhákkal is ugyan ez van. Cölöpéknél mondták is, hogy még sokat fogunk találkozni, mert ehhez a testalkathoz "nincs konfekció ruha" (193cm / 79kg).
Azt izgalmas lesz beszerezni! Én voltam már festékboltban race blue színt keresni és nem jártam sikerrel mert mintha titok lenne! Szerintem próbáld felvenni a kapcsolatot a yamahával hátha segítenek a színkód megadásával és úgy már egyszerűbb lesz keresni. De ha jól értem akkor neked valami javító kell. Lehet az ilyet javítani? Újra kéne fényezni nem?
Sziasztok! Első nagymotor, szezon kezdeti gyakorlásban első elcsúszás. Bukó gomba védte a blokkot, de az idomon apró karc lett. Meg tudná írni valaki, hogy hol lehet Yamaha kék javító festéket kapni?
Én szeretem a hangját, hallottam már pár márkásabb dobbal is fz1et (akra, laser), de nem kellenének ehelyett, talán egy bódisra cserélném le papírok miatt, így ha külföldre megyek nem kellene visszarakni a gyárit. Hangos, durrog. Ha adsz egy email címet tudok küldeni szerintem videót is a hangjáról.
Nekem nagyon tetszik a gyári, rövid(ke) és tömzsi, pont illik a motorhoz, de tényleg nincs hangja. Az új(abb) motoroknál elég jó zajkeltő a gyári kipufogó is, de a Fazereknek szerintem nem. MIVV-ek tetszettek még.
@zgospel: FZ6-on imádtam az ülés alatti kipufogót. Néhányan Fazerekre is tesznek kettőt, vagy épp felviszik oldalra az ülés alá/mellé, de macerás és drága, és szerintem nem is hatékony a motor működését illetően. De külsőre 5*.
Sziasztok!
Új vagyok itt, meg úgy alapvetően az egész motoros világban. Segítségre lenne szükségem.
A jelenlegi motorom egy 2003-as FZS600. Erre szeretnék felszerelni állítható lábtartókat, mert a két méteres magasságom miatt sajnos muszáj kicsit alacsonyabbra pozicionálni őket. Ennek kapcsán tapasztaltam, hogy olyan mintha nem oldható kötéssel (szegeccsel?) lenne megoldva a lábtartó stift-je (1-es és 2-es kép). A hátsó lábtartó egyszerűen csavarral van megoldva (3-as kép), aminek a leszerelésen nem lenne gond. A szerelőm elmondása alapján is vagy ez a megoldás (csavaros) szokott élni vagy sasszeggel van rögzítve a stift. Ellenőriztük haver CBR600F-jén ezt, ahol tényleg egy sasszeg van a stift végén (4-es kép). Az 5-ös képen lévő lábtartókat szeretném felszerelni.
Miként tudom ezt a rögzítést szétszerelni? Lehet-e egyáltalán?
A segítséget előre is köszönöm!
Gondolom ez eléggé egyéni ízlés kérdése, de nekem 2 féle kipuff tetszik
1, ami az ülés alatt van
2, ami rövid
Amik a képeiden láthatók nekem mind bejönnek
+1, esetleg még ha Monsterekhez hasonlóan két oldalt szimmetrikusan vannak, na az még szokott tetszeni, de az sem mindig.
Bocs, lemaradt: nekem személy szerint nem tetszik az ilyen rövid kipuff. Az új design miatt kezdenek terjedni, van motor, ahol a gyári is hasonló kivitel. A tiéden szerintem az eredeti jobb, de persze te döntesz ;)
Valaki hallott már ilyen mini kipufogót Fazeren vagy egyéb motoron? Nagyon elviselhetetlen a hangja? Coffman-nak (első kép) van tompítója.
Múltkorában le volt véve a pufogóm (3. kép) és elfantáziáltam, hogyan is nézne ki egy ilyen idomos gép kicsi prüttyögővel. (azóta lábtartó sincs fent)
Ha jól emlékszem valami 6000 ft körül volt a 4 db.
Megnyitod ezt a linket: http://www.yamaha-motor.eu/de/... majd katt az online alkatrészkatalógusra német szövegre.
A következő oldalon beírod a teljes alvázszámot a megfelelő mezőbe, ezután megkapod a verdád gyártási adatait a színnel együtt.
Ezután felkeresel egy festékkeverőt, pl: http://www.carcolor.hu/autofes... . Sok sikert.
FZ6-on az indexeket cserélném színtelen búrásra. (NEM Ledesre, hanem eredeti kialakításúra).
Aliexpressen találtam kompletten, de nem merem megrendelni.
Van közöttetek olyan, aki cserélte? Ha igen, honnan rendeltétek és mennyi volt?
Köszi, Norbi
Tudtok valami lehetőséget Bp. környékén, ahol javítanak textilruhát ?
Innen megrendelheted a javító festéket, ha szükséges:
(Nincs saját tapasztalarom az oldallal kapcsolatban.)
https://touchupdirect.com
Valami hasonló lesz a vége, mert így kényelmetlen, főleg hosszú távon. Az nyeregben a tömést már átszabattam, az pl. sokat segített. A kormány is lehetne szélesebb de az abszolúte nem a vészes kategória, inkább ilyen "nice to have" ha majd jut rá keret. Sajnos a ruhákkal is ugyan ez van. Cölöpéknél mondták is, hogy még sokat fogunk találkozni, mert ehhez a testalkathoz "nincs konfekció ruha" (193cm / 79kg).
@zgospel: FZ6-on imádtam az ülés alatti kipufogót. Néhányan Fazerekre is tesznek kettőt, vagy épp felviszik oldalra az ülés alá/mellé, de macerás és drága, és szerintem nem is hatékony a motor működését illetően. De külsőre 5*.
A szegecset csak lefurni tudod és cseréled csavarra, önzárős anyával!
Mintha nem eredeti lenne az a lábtartó. Flexeld le, rakj bele egy új stiftet, arra pedig egy szegecset. Volt gond, nincs gond... :)
Új vagyok itt, meg úgy alapvetően az egész motoros világban. Segítségre lenne szükségem.
A jelenlegi motorom egy 2003-as FZS600. Erre szeretnék felszerelni állítható lábtartókat, mert a két méteres magasságom miatt sajnos muszáj kicsit alacsonyabbra pozicionálni őket. Ennek kapcsán tapasztaltam, hogy olyan mintha nem oldható kötéssel (szegeccsel?) lenne megoldva a lábtartó stift-je (1-es és 2-es kép). A hátsó lábtartó egyszerűen csavarral van megoldva (3-as kép), aminek a leszerelésen nem lenne gond. A szerelőm elmondása alapján is vagy ez a megoldás (csavaros) szokott élni vagy sasszeggel van rögzítve a stift. Ellenőriztük haver CBR600F-jén ezt, ahol tényleg egy sasszeg van a stift végén (4-es kép). Az 5-ös képen lévő lábtartókat szeretném felszerelni.
Miként tudom ezt a rögzítést szétszerelni? Lehet-e egyáltalán?
A segítséget előre is köszönöm!
1, ami az ülés alatt van
2, ami rövid
Amik a képeiden láthatók nekem mind bejönnek
+1, esetleg még ha Monsterekhez hasonlóan két oldalt szimmetrikusan vannak, na az még szokott tetszeni, de az sem mindig.
Köszi a véleményt.
Múltkorában le volt véve a pufogóm (3. kép) és elfantáziáltam, hogyan is nézne ki egy ilyen idomos gép kicsi prüttyögővel. (azóta lábtartó sincs fent)