Igen, gyári konzol. Jó kérdés... Én úgy emlékszem, hogy mind az oldalkonzolhoz, mind a hátsó konzolhoz jár. Nekem kettő volt, és szerintem azért, mert külön vettem mindkettőt. Bocsi, már jó pár éve volt. Szóval dobozhoz semmiképp, de konzolhoz igen. Külön valami 10.000+ Forint.
Sziasztok! 2001-es fzs1000-nek hogy lehet hozzaferni a h.viz kiegyenlito tartalyahoz? Nem latszik hogy lenne benne viz es le is kellene csereljem az egeszet!
Sziasztok! Tudnátok nekem mutatni FZ6 doboztartó konzolt, hogyan tudom felfogatni? nem gyári dob van rajta így szerintem nincsenek meg nekem azok a gyári felfogatási pontok. Kinéztem magamnak egy GIVI e300nt dobozt, valami ehhez passzolót kellene csinálnom/szereznem. (a kép csak figyelemfelkeltés)
Sziasztok!
Yamaha fzs 600-ra nincs véletlenül eladó első láncvezetője valakinek? 2002-es évjárat.
A 28.600 forintos bolti árat kicsit sokallom.
Köszönöm előre is, szép napot!
"a motorozás amúgy sem egy olcsó hobbi,de lelkiismeretes, jó szakembereknek szívesen fizetek, mert tudom, hogy kapok is érte valamit"
Ugyanígy gondolom én is. A motor megvétele csak töredéke a költségeknek.
Maszek szerelő idén más alkatrészeket vett ki a Honda autónkból, mint amit tavaly és feltehetően előtte is a szegedi Honda márkaképviselet papíron beletett.
Pl. számlán egyik legdrágább utángyártott szűrő volt benne, valóságban a legolcsóbb. Az ügyfél elégedett, az autó jól működik, jövőre is visszaviszi. És azután is. És azután is. Nem úgy fognak átbaszni, hogy azt laikusként egykönnyen észrevedd.
Én találtam egy olyan helyet ahol téli tárolást vállalnak. közben az utolsó csavarig átnézik,az állapotáról írásos felmérést adnak, és megbeszélik a tulajjal, hogy mit javítsanak,cseréljenek állítsanak, stb. Tavalyelőtt volt ott először a motorom,márciusban csak a kulcsot kellett belerakni,meg benzint, és egy teljesen felkészített motorral végigmotorozni a szezont. Tavaly már nem volt kérdés, hogy ugyanoda viszem, és idén is egy jól felkészített motorral vághatok neki a szezonnak. Minden eddigi motoromat én szerelgettem amihez nem kellett spec. szerszám, vagy tudás, de most már inkább szakemberre bízom. Október végétől-márciusig csinálják, szakszerűen tárolják,nekem csak menni kell utána vele. Nekem megéri,hogy ezért fizessek, a motorozás amúgy sem egy olcsó hobbi,de lelkiismeretes, jó szakembereknek szívesen fizetek, mert tudom, hogy kapok is érte valamit.
Lehet hogy meg tudnám csinálni, de amikor 150-nel esek be a kanyarba akkor inkább nem az én szakavatatlan bütykölgetésemre bíznám a dolgot, hanem szakemberre
Ezt meg hogy a márkaszervíz átver hagyjuk már. A jól menő motorszervízek nem véletlenül mennek jól, nem azért mert átverik az embert. Amúgyis az a motorszerelő aki át akar baszni az nagyon nagyon buta és hamar felkopik az álla. Motorból nem szaladgál annyi mint autóból kis hazánkban, nagyon jól tudják a szervízek is, hogy miből élnek meg, és egy elégedett ügyfél hosszú távon mindig nagyobb lóvét hoz. Ezt minden épeszű és sikeres vállalkozó tudja.
Nem Yamaha, de a Moto Rossohoz próbálj meg március elején időpontot kérni, és majd valamikor áprilisra kapsz is. Mindezt úgy, hogy hétvégén is dolgoznak.
De a Yamahához sem szoktam tavasszal 2 hétnél korábban időpontot kapni.
Ebben maximálisan egyetértek veled.
Viszont nekem a türelmemmel van probléma.
Ezért inkább a szerelőmre bízom, neki is meg kell élnie, el kell tartania a családját a tanult szakmájából.
Megmondom őszintén nem vagyok egy nagy szerelgető, mert szerintem mindenki azt csinálja amihez ért ,tanult szakmája. De én gyertya, olaj, légszürő, hűtővíz, fékolaj, fékbetét cserére nem vinném el a motort szervízbe. Ha nem vagy két balkezes ezt magad is megtudod csinálni. Még telo olaj cserét is én végeztem.
Sajnos volt rossz élményem.
De autónál is és motornál is megtaláltam azt az embert aki becsülettel elvégzi a rábízott feladatot.
Ezért kell télen motort javíttatni mert márciustól csak a lehúzósok tudnak fogadni 1-2 napon belül. Nincs kuncsaft a rossz hírük miatt.
Megjött igen! :)
Olyat nehéz lesz találnia ahol megbízhat a szerelőben. Legalábbis nem egyszerű feladat.
Az autószerelők egész elképesztő dolgokra képesek. Sajnos saját tapasztalat. De biztos vagyok benne, hogy neked is és majdnem mindenkinek vannak érdekes történeteik velük.
Dehogy estem.
Kértelek, hogy ne értsd félre!
Én is jót akarok neki, ezért tanácsoltam, hogy olyan helyre vigye ahol maximálisan megbízik a szerelőben.
Mert az nem fog trükközni a dobozban levő dolgokkal.
Ezt értem más alkatrészekre is.
Azért írtam azt is neked, hogy találkoztam már olyan szerelővel (autónál), aki bevitte az után gyártott alkatrészét, valakinek beépítette azt, és neki már volt is azonnal egy gyári alkatrésze.
Így már remélem átment?
Tyűűűű de nekem estél.
Picit elbeszélünk egymás mellett.
Én neves boltban sima ngk dobozos gyertyát vettem ami hamis volt. Első képen amint látod.
Aztán ha kereskedésből rendelem és elmondásuk szerint ők japánból rendelik a yamaha dobozos gyertyát akkor ezek a gyertyák jók, nem tudhatom, hogy mi van a dobozban vagy hamis e de ez működik a másik nem. A yamaha dobozos gyertya a második képen látható.
Nem tudom kit védesz, vagy kit támadsz, én így jártam és gondoltam figyelmeztetem a kollégát, hogyha rendel egy gyertyát a netről az lehet hamis.
"Az elmúlt évben még neves boltokban is sikerült hamis ngk-kat vásárolnom.
"Ugy gondolom, hogy kisebb eséllyel lesz hamis. Mert egy gyári yamahás dobozban küldött gyertyát kevésbé hamisítanak. Nem hiszem, hogy megérné a plusz melót nekik úgy, hogy tized annyi fogy belőle.
Akkor most mi van????
Mind a kettő hozzászólást te írtad.
Ha beleszaladtál elmondásod szerint akkor te is doboz nélkül vetted a "neves boltban"?
Na viszont akkor meg is érdemled.
Te vagy minden eladó netovábbja.
A Yamaha-nal is tehetnek bármit a dobozba.
Nem azt mondom, hogy tesznek csak bárhol tehetnek bármit.
Vissza szeretnéd igényelni az ÁFA-t?
Én a számlával nem igazán tudok mit kezdeni.
A megvásárolt, beépített alkatrészekről természetesen van számla+gari+évek alatt kialakult bizalom.
Nekem bőven elég.
Ugy gondolom, hogy kisebb eséllyel lesz hamis. Mert egy gyári yamahás dobozban küldött gyertyát kevésbé hamisítanak. Nem hiszem, hogy megérné a plusz melót nekik úgy, hogy tized annyi fogy belőle.
Bármi történhet persze. Én ezért sem hordom szervizbe.
Látod a kipufogó körüli fén pántot?
Ha az enyémre ráment, tuti a tiedre is ráfog, max. látszani fog egy nagyobb hézag.
Yamaha fzs 600-ra nincs véletlenül eladó első láncvezetője valakinek? 2002-es évjárat.
A 28.600 forintos bolti árat kicsit sokallom.
Köszönöm előre is, szép napot!
Ugyanígy gondolom én is. A motor megvétele csak töredéke a költségeknek.
Pl. számlán egyik legdrágább utángyártott szűrő volt benne, valóságban a legolcsóbb. Az ügyfél elégedett, az autó jól működik, jövőre is visszaviszi. És azután is. És azután is. Nem úgy fognak átbaszni, hogy azt laikusként egykönnyen észrevedd.
Én ugyan így csináltatom, annyi, hogy nekem befér a kocsi mellé.
Ezt meg hogy a márkaszervíz átver hagyjuk már. A jól menő motorszervízek nem véletlenül mennek jól, nem azért mert átverik az embert. Amúgyis az a motorszerelő aki át akar baszni az nagyon nagyon buta és hamar felkopik az álla. Motorból nem szaladgál annyi mint autóból kis hazánkban, nagyon jól tudják a szervízek is, hogy miből élnek meg, és egy elégedett ügyfél hosszú távon mindig nagyobb lóvét hoz. Ezt minden épeszű és sikeres vállalkozó tudja.
Nem Yamaha, de a Moto Rossohoz próbálj meg március elején időpontot kérni, és majd valamikor áprilisra kapsz is. Mindezt úgy, hogy hétvégén is dolgoznak.
De a Yamahához sem szoktam tavasszal 2 hétnél korábban időpontot kapni.
Viszont nekem a türelmemmel van probléma.
Ezért inkább a szerelőmre bízom, neki is meg kell élnie, el kell tartania a családját a tanult szakmájából.
De autónál is és motornál is megtaláltam azt az embert aki becsülettel elvégzi a rábízott feladatot.
Ezért kell télen motort javíttatni mert márciustól csak a lehúzósok tudnak fogadni 1-2 napon belül. Nincs kuncsaft a rossz hírük miatt.
Olyat nehéz lesz találnia ahol megbízhat a szerelőben. Legalábbis nem egyszerű feladat.
Az autószerelők egész elképesztő dolgokra képesek. Sajnos saját tapasztalat. De biztos vagyok benne, hogy neked is és majdnem mindenkinek vannak érdekes történeteik velük.
Kértelek, hogy ne értsd félre!
Én is jót akarok neki, ezért tanácsoltam, hogy olyan helyre vigye ahol maximálisan megbízik a szerelőben.
Mert az nem fog trükközni a dobozban levő dolgokkal.
Ezt értem más alkatrészekre is.
Azért írtam azt is neked, hogy találkoztam már olyan szerelővel (autónál), aki bevitte az után gyártott alkatrészét, valakinek beépítette azt, és neki már volt is azonnal egy gyári alkatrésze.
Így már remélem átment?
Picit elbeszélünk egymás mellett.
Én neves boltban sima ngk dobozos gyertyát vettem ami hamis volt. Első képen amint látod.
Aztán ha kereskedésből rendelem és elmondásuk szerint ők japánból rendelik a yamaha dobozos gyertyát akkor ezek a gyertyák jók, nem tudhatom, hogy mi van a dobozban vagy hamis e de ez működik a másik nem. A yamaha dobozos gyertya a második képen látható.
Nem tudom kit védesz, vagy kit támadsz, én így jártam és gondoltam figyelmeztetem a kollégát, hogyha rendel egy gyertyát a netről az lehet hamis.
"Ugy gondolom, hogy kisebb eséllyel lesz hamis. Mert egy gyári yamahás dobozban küldött gyertyát kevésbé hamisítanak. Nem hiszem, hogy megérné a plusz melót nekik úgy, hogy tized annyi fogy belőle.
Akkor most mi van????
Mind a kettő hozzászólást te írtad.
Ha beleszaladtál elmondásod szerint akkor te is doboz nélkül vetted a "neves boltban"?
Na viszont akkor meg is érdemled.
Te vagy minden eladó netovábbja.
A Yamaha-nal is tehetnek bármit a dobozba.
Nem azt mondom, hogy tesznek csak bárhol tehetnek bármit.
Én a számlával nem igazán tudok mit kezdeni.
A megvásárolt, beépített alkatrészekről természetesen van számla+gari+évek alatt kialakult bizalom.
Nekem bőven elég.
Bármi történhet persze. Én ezért sem hordom szervizbe.