Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké meg nézem neked jó
Nem haragszom, de ha arra jársz, nézd meg nekem. Miért..szerinted mennyi az ára? 10 ezer?
üdv! képem csak ez van róla , azon kívül hogy koszos tökéletes állapotu a km-óra ,a lámpa és a tartó- konzol is . amit javítani kell az a fejidom. a címem albertzoltan@galgaktv.hu írj egy árat hogy mennyiért érdekel az alkatrész. üdv. bocs hogy ideírtam csak bekukkantottam az e-mailba.
ugye nem haragszol de azért nem benzinezek a haverhoz 15KM-t
Ha hibátlan nem sokat, mint egy duda, 1-2 ezer ft-ot.
azt nem tudom meg kell néznem amugy menyit ér a duda?
Hello Zoli RR!
Engem érdekelne a fejidom lámpástól, km órástól. Tudnál az email címemre küldeni róla fotókat hogy milyen állapotban van és hogy mennyiért adnád? Címem:kunglert@citromail.hu
Előre is köszi
üdv! fazer 600 évj.2001 alkatrészenek egyben vagy alkatrészenként eladó. 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538 kinti, számlás, csak a képen látottak vannak. sérült és ép alkatrészek. elsőlámpa, km-óra, konzol, épek, fejidom javítható.
duda milyen állapotú?
fent van a video bordo fazeren van halgasd meg
töltöttem fel videok közé az on-board hoz mastek néven szerintem este már rajta lesz nézd meg
ha tudsz várni 1vagy2 napot akkor igen le kell fotoznom és a havernál van ömeg csak szombaton lessz othon nem használja csak ott a roncs vasammal együtt
arról a dobról van képed? érdekelne az a pár karc amit említettél
inkább hivj fel 06202630883 sajna nem vágom ezeket a számitogépeket nagyon nem értek hozzá bocs
rontod itt a bizniszem
Szia Balka.

Új motor nem érdekelne?Biztos megtudunk egyezni valami jó árban,0km-es 2 év garancia(nem mindegy,és te ülsz rajta elöször.)
ha érdekel:sukawa@freemail.hu v. 30/9908380

üdv
jtomos csiga gmail pont com
e-mail és/vagy google talk?
mit szeretnél mire volna szükséged sokk mindent nem tudok el adni rolla majdnem minden alkatrész viselté vált
egye fene hogy akkarod le bonyolitani az üzletett? 5000-ért tied
1.350.000 HUF és lehet róla szó 2005.03.14-ei gyártás, 2005-06 hó forgalomba helyezve... 12.000 km, szervízkönyv vezetve (1000 km-s Yamaha Hilcz, 10.000-es Yamaha Fehérvár)
van pár apróbb kavicsfelverődés a tank elején, gond nem volt vele (TPS csere volt)
És feketét szeretnék
leszereled a fejidomot
Szép a motorod! De én nem fazert keresek fz6n vagy s2...
De azért köszi!
de ad el cuccokat róla... sárvédő 5100-ért a tied... (TJ elől viszed szóval megéri )
nem semmi. alkatrészeket nem adsz el róla?