üdv! képem csak ez van róla , azon kívül hogy koszos tökéletes állapotu a km-óra ,a lámpa és a tartó- konzol is . amit javítani kell az a fejidom. a címem albertzoltan@galgaktv.hu írj egy árat hogy mennyiért érdekel az alkatrész. üdv. bocs hogy ideírtam csak bekukkantottam az e-mailba.
Hello Zoli RR!
Engem érdekelne a fejidom lámpástól, km órástól. Tudnál az email címemre küldeni róla fotókat hogy milyen állapotban van és hogy mennyiért adnád? Címem:kunglert@citromail.hu
Előre is köszi
üdv! fazer 600 évj.2001 alkatrészenek egyben vagy alkatrészenként eladó. 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538 kinti, számlás, csak a képen látottak vannak. sérült és ép alkatrészek. elsőlámpa, km-óra, konzol, épek, fejidom javítható.
ha tudsz várni 1vagy2 napot akkor igen le kell fotoznom és a havernál van ömeg csak szombaton lessz othon nem használja csak ott a roncs vasammal együtt
Új motor nem érdekelne?Biztos megtudunk egyezni valami jó árban,0km-es 2 év garancia(nem mindegy,és te ülsz rajta elöször.)
ha érdekel:sukawa@freemail.hu v. 30/9908380
1.350.000 HUF és lehet róla szó 2005.03.14-ei gyártás, 2005-06 hó forgalomba helyezve... 12.000 km, szervízkönyv vezetve (1000 km-s Yamaha Hilcz, 10.000-es Yamaha Fehérvár)
van pár apróbb kavicsfelverődés a tank elején, gond nem volt vele (TPS csere volt)
Engem érdekelne a fejidom lámpástól, km órástól. Tudnál az email címemre küldeni róla fotókat hogy milyen állapotban van és hogy mennyiért adnád? Címem:kunglert@citromail.hu
Előre is köszi
Új motor nem érdekelne?Biztos megtudunk egyezni valami jó árban,0km-es 2 év garancia(nem mindegy,és te ülsz rajta elöször.)
ha érdekel:sukawa@freemail.hu v. 30/9908380
üdv
e-mail és/vagy google talk?
van pár apróbb kavicsfelverődés a tank elején, gond nem volt vele (TPS csere volt)
De azért köszi!