Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Je, erről beszéltem vele. Ennyi pénzből egy kis alpesi túrát is be lehetne vállalni, és ezerszer nagyobb élmény lenne. Csak a határtól nem messze, de nekik a Mátra az etalon, sajnos.
Szólok előre mi kis stílűen nyomjuk!
Hát konkrétum nincs még de úgy nézne ki nagyjából hogy az ország nyugati fele+balaton körbe!
Na, mesélj, hova, merre?
Csak vicc volt! Tudom, hogy motoroztál már velük,
sőt lejjebb van egy kép is róla! Nem volt!
Tegnap hívott Golenya G. egy nyári túrával kapcsban!
Tudom már motoroztam velük!
Nem volt neked vagy 10éve egy gsxr-ed?
Menni fog az! Én idénre egy Garda-tó körüli túrát szeretnék... szép 120-130as tempóval....
Pedig pont úgy néz ki mint egy endúró.
Az a baj, hogy ezek a fiúk hosszabb túrákra mennek!
Alpok;Svájc;Szlovákia! A Mátrában nem nagyon fogsz
velük találkozni!
Nevessetek csak!
Majd a Mátrában meg én nevetek
Ha magyarázni kell, az már régen rossz...
Ez egy 10es volt! De azt meg jegyezném ,hogy a rossz útra vezethető vissza az egész!Ha nincs az a gödör akkor nem csúszik szét az a saru!
Szóval az enyémet jó utakra tervezték!
Merci, 3 ágú. Tudooood... a célkereszt az elején.
Akkor úgy írom "3 ágú"
Nem rossz ötlet télre! Legyen XT,
az mégis csak Yamaha!
Huh, ez nagyon övön aluli volt.
"jeges csillagot"? Mi?

Egyébként ha minden összejön, akkor köv. télre veszek egy kis CR-t, vagy XT-t. Csak télre...
lehet bonyolultabb lenne összerakni azt a papírvackot MT-ként mint Gil lovacskáját sk-ban
Tessék dolgozni, ha már bent vagy!
Nem kellene csinálni valami szögesgumis
cuccot a bálnára, hogy ne jeges csillagot
kelljen nézned kora reggel?
He-he, nem egy olasz Gilerát szerülnk hazafelé az őszi Fazer túrán? , robogógyár, de volt egy gyenge próbálkozásuk nagymotorokkal is, , de sikertelen.
Egy MT-t összerakni 80 óra. Akkor ment el a kedvem tőle, amikor megláttam a blokkot...
Jó helyen írkálod ám Te is ezeket!
aztán beneveztek a versenyre egy szintetizátort és nyertek... elgondolkoztak... akkor talán mi csinálunk motort ha már a motorversenynek nevezett szintetizátor versenyben is simán nyertünk
Az olasz meg nem japcsi!
Az én márkám már rég világbajnokságokat nyert akkor amikor a Jamaha még nem tudta eldönteni ,hogy szintetizátort,gitárt vagy szájharmónikát gyártson!
srácok... Yamaháék ugyan kifelejtették a Fazert, de ha valaki szeretne mondjuk egy R1-et akkor erre tessék