Úgy értem, hogy az az 5-6 lityis fogyasztás teljesen normális, sőt, jónak számit egy ekkora gépnél. Pedig néha azért megrángatom a bajszát én is neki! Valamint soha, de soha nincs inditási problémám sem. Négy hónap után is úgy indul, mint ha előtte állitottam volna le!
Attól is függ, hogyan szeretsz motorozni. Gyakorlatilag egy hatszázast sem nagyon lehet kimotorozni a pályán kivül, én sem azért vettem ezrest mert akkora májer vagyok. Nem tartozom a pehelysúlyúak közé és legtöbbször utasom is van. Ilyenkor jól jön az erő. Ha előzésbe kezdek, nem feltétlen kell visszaváltanom. A hétezres fordulat feletti "tüzijáték" pedig minden alkalommal lenyűgöz.
Hát nemtudom talán már nem számitok annyira kezdőnek évekkel ezelőt volt már egy Fz 750-em.3 évig motoroztam vele.Volt két nagyobb esésem is tehát elvileg(talán)megértem már egy 1000-esre is.Csakhogy kell e?Hogy a 600-ast tényleg egy idő után kinövi az ember?Nehogy ugy járjak megveszem aztán tényleg kevés!mert az már nagy bukta(anyagilag)beruházni még egyszer
5,1-6,3 között szokott kijönni a fogyasztás, bár ritkán szoktam mozgósitani az összes lovat. Új korában, amig nem kopik össze, tényleg sokat eszik, legelső tankolásnál 7,2-t mértem, de tankolásonként fél literrel csökkent a fogyasztás!
Viszont az egyköcsögösnél nincs jobb a Mátrában!
Elég brutál volt!