Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az FZ1 kormany olyasmi mint amiket a superbike atalakito szettekhez adnak: ABM0229 vagy LSL an01 es tarsaik. Nekem ABM van a VFR-en 2-2cm-el rovidebbre vagva, es igy nagyon jo. Ocsemnek a FZS600 mtorjan van ugyanigy es o is dicseri pedig elegge melynovesu (162 cm)
Nem tudom mennyiben más technikailag az FZ6 és FZ1 üléspozíciója, de FZ1-et jelentősen kényelmesebbnek találom. A kormány meg menő, az nem vita.
Pedig sok lesz az,előre dőlsz és szét lesz a kezed a gyárihoz képest.
Ha adja a gyári cuccokat egy óra alatt vissza lehet csinálni.
Kiköltöztem a kis feleségemmel.
Valóban szép hely kacskaringós utakkal tűzdelve. És itt most nem a városra gondolok, hanem Adelaide Hills-re pl.
A hirdetés képeinél a kormány az FZ6 kormánya.
Amúgy így néz ki az FZ1-é sofőrszemszögből.
Nem is a pénz a probléma, csak nem akarok vele szívni. Szeretem Én a bütykölést és szívesen megcsinálom magam amit csak tudok. Viszont örülnék neki, ha nem kellene megbontani azt a "kompozíciót" (fékkar, kuplungkar, markolatfűtés, anyámkínja....).
Egy videót találtam erről a cseréről és a fickó dicsérte, számára kényelmesebb volt.
Így néz ki a kettő kormányrúd fényképen.
Így ránézésre nem tűnik orbitálisan nagynak a különbség.....
Mert nem keres annyit, ha egy közepes keresettel megpróbálja összerakni a pénzt 4-5 év alatt akkor ugye mindig közbejön valami ami elviszi az épp összerakott lét és sosem gyűlik össze az egész míg a hitelt kénytelen fizetni nem beszélve arról, hogy miért várna éveket valaki amikor most szeretné az eszközt?
A Te részedről semmi gond, ha a bank a hitelelbírálást sikeresnek ítéli akkor utána Neked átutalják a pénzt és annyi, ez kb 1 hét.
banyek, googlemaps szerint igen szép helyen vagy
mit csinálsz ott
15 ezer forintnak megfelelő ausztrál dollárból olyan alukormányt veszel rá amilyet csak akarsz. Ne ez legyen a szempont szerintem hogy megveszed-e vagy sem. A konkrét válaszhoz nincs tapasztalatom az FZ1-el, így meghagyom másoknak a dolgot.
Sziasztok!

Pár kérdésem lenne, ugyanis ismét FZ6 vásárlás előtt állok. A gép amit kinéztem kissé tuningolt. Értem ezalatt a power commandert, speedo healer-t, kis LED indexek, Two Brothers kipuff, ASV fék- és kuplungkar....stb.
Ami érdekelne, hogy milyen az FZ1 kormányrúdja. Kényelmes vagy inkább sportosabb? Ugyanis emberünk az FZ6 kormányrúdját az FZ1-esére cserélte. Az FZ6-osé nekem abszolút tetszett, de FZ1-et soha nem próbáltam. Vélemények?
Egyébként erről a gépről lenne szó.
Az mi az?
L2!
Baromi jók, nem bántam meg abszolút, hogy nem Two Brothers-t rendeltem.
Jha nem mérem össze őket,tudom más kategória csak nekem a Fazer jobban bejön, a V2 számomra inkább élménymotorozásra jó, sor4 haladni és hosszabb utakra jobb sztem.
De am kedvelem mind2 motorelrendezést
Hat,biztos,csak.......torpolok.
Jovore ha jol megy meglesz a tevezett 50e km.
Logikusan el kene adni a gepest hogy legalabb egy mill bejojjon.
Ha eladom jon a vezerhangya hogy kene valami,de az tuti uj lesz,ami minimum 2,5 mill befektetes plusszba,jobb esetben 3.
Mert hat ha mar uj legyen kover es speed lesz.
Ezt viszont nem tudom kisporolni kethonap zsebpenzbol tehat minimum 1 ev kihagyas.Vagy hitel.
Esetleg a harnadik verzio,egy oreg honda egy masfel evre.
az fz1 biztos tetszene neked :)
A legjobb sor4 amivel mentem az honda.
Mondjuk a masik suzuki volt szal ebbol a vanyad valasztekbol.....

Amugy tenyleg full marhasag a harc.
szóval a legjobb motor amivel mentem eddig, az a sor3 és YAMAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kíváncsi voltam melyik fogta meg jobban
Én igazából csak most kezdek rájönni, hogy ez a sor4 - v2 mindenkori harc egy igazi baromság
Ugy hogy meg sose vettem motort hitelre en siman,mar ha kiszamithatoan fixen megvan a reszletre,egy uj gepnel.Siman.

Amugymeg sv......sornegy.........ehhhe.
Kocsi az más téma, azt megértem, ha kell akkor nincs mese...de egy hobbira hitelt felvenni nálam nonszensz
Egyértelmű...Fazer!
Alul kb.70-90-ig az SV jobban tol legalább is érzetre, könyebben indul, meg jobb a hangja, de kb ennyi... Fazer kényelmesebb, kevesebbet eszik (bár ez nem annyira fontos) így nagyobb a hatótáv (még ha nagy papa módban megyek mindkettővel) futómű is jobb
Asszem` pont Merkantil.
Van olyan aki 65e-res franciaagyhoz.
A kocsimat anno pont 1 milla hitellel vettem,de akkor kiszamithatoan bejott havi 20.Lazan.
Viszont ha osszeteszem otevig a havi huszakat es utana nezek kocsi utan akor gyalog jarok vagy kuncsoegok faternak kocsiert.
Persze jott 2008.Es elapadt a havi konnyu 20 mellekes es felment 25-26-ra.
Akkor mar nyugos volt de csak az utolso kilenc honap.
Nem mondom hogy jo de nem ordogtol valo.
Csak ne felelotlenul csinalja az ember es hitelcsapdaba essen.