Elég ha csak a beöltözés és garázs vagy kertkapu becsukásig jár a motor a ház előtt, utána már el lehet vele indulni, csak nem kell forgatni a gépet. Így menet közben még hamarabb el is éri az üzemi hőmérsékletet.
Ha háklis a szomszéd, meg lehet ajándékozni egy marék füldugóval
Kimotoroztam magam! Ráadásul a nyári göncömben! Igaz fűtéssel, de tudni akartam, fogok e fázni nyári hideg éjjeleken egy hosszú túrán. Kelle e meleg cuccot pakolnom Hát nem nagyon! Kiválóra vizsgázott!
Szerintem sehol. Én újonnan vettem az FZ1-et és angol könyv van hozzá.
Mondjuk én felhívnám a Yamaha Magyarországot, hogy lefordíttatták-e egyáltalán...
Hát nem tudom. Superzone-ban mikor voltam fűtetlen sötétben ült a srác. Mikor mondtam, hogy megnézném a csizmákat, azt mondta jó, felkapcsolom a villanyt...
Euromotor?
Én SHOX-ra és a Bázismotorra gondolnék. Nyilván a nagy(obb) választék és az olcsó(bb) ár az ami nálunk döntő lehet. Mondjuk a Motorline se rossz, volt forgalom a próbanapon, amit ott töltöttem. Főként alkatrész ügyben. Csak meg kell nézni, melyek azok a boltok, amik nem zárnak be télre sem, ill. nem korlátozzák a nyitvatartást. De a vásárlás ténye vagy csak a darabszám számít? Mert akkor még a Superzone és a Fokt is ott lehet a toppon...
Inkább ruha, vagy alkatrész?
Nem vagyok nagy bolt guru, de gondolom a nagyvas, shox elég forgalmas lehet.
Most voltam az universal motornál. Nem ismertem korábban. Nem nagy bolt, de míg ott voltam egyfolytában csöngött a telefon és pakolták össze a rendeléseket. Auner is egész forgalmas lehet.
A mérlegüket meg érdemes lehet megnézni, még ha nem is a bevételük érdekel. Valami irányt azért ad.
Pár hete voltam egy haverommal megnézni egy "kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú" FJ1200-at. Képről tényleg szép volt...
A lényeg, hogy nézegetem a villaszárakat, 5 centis olajsáv mindkettőn. Mondom az eladónak, kapásból azzal kell kezdeni, hogy teleszkópfelújítás. Erre azt mondja, ááá, az nem a telóolaj, csak télire befújta szilikonspray-vel, hogy ne rozsdásodjon (!)
Nem csinálják már sehol sem ! Ki kell dobni az egész motort. Azért kell a szigszalagos papír, hogy amikor eladod, ne vegyék észre, hogy csöpög...így talán ki tud venni belőle egy kis pénzt... A rendszámot azért írd ide, nehogy valaki innen a fórumról akarja megvenni...nem lenne fair
Ha háklis a szomszéd, meg lehet ajándékozni egy marék füldugóval