Bár én csak egy simsonnal pereceltem kb 24 éve, de az hónapokig annyira fájt, hogy majd' be is hugyoztam...úgyhogy átérzem a helyzeted... Még azt is megértem, hogy biztosra akarsz menni, de sajnos nem ez a megoldás...
Egyesben meg ne kanyarodj...inkább szerzünk egy oldalkocsit és jöhetsz velünk kettesben...érted: kettesben
Hát...nem ez a csimma fogja megmenteni a lábad...bár az ütések ellen biztosan kiválóan véd. Pl. ha a fazékkal ezerrel bemotorozol a az erdőbe, akkor a lelógó ágak és a kiálló fatörzsek nem okoznak gondot...bár sztem ez ritkán fordul elő...
A cross csizma másra való. Meg fog rohadni benne a lábad...nem véletlen, hogy más stílusra más csizmát készítenek...
Én mindjárt fémsínekkel motoroznék csípőtől ! Az a tuti
Amúgy jól néz ki a csizma ! Nekem is tetszenek...de volt rajtam egy fél órát...köszi, kihagyom
Akkor mit mondjak 20km után?
Ráadásul nekem még a motor is szokatlan, úgyhogy azt, hogy fékezek kb. onnan tudom, hogy blokkol a hátsó.
De itt a jó idő, majd kialakul.
A fékkel még nekem is problémáim vannak... párszor keresztbe tettem a motort, de idővel egyre jobb. Észnél kell lenni. Összesen ha talán 4-500 kilométert mentem eddig az új csizmában, úgyhogy még szinte zsír új... szerintem idővel természetessé válik a fékezés is.
Vezettem MT-01-et, hát a tükrök azok kb. feleslegesen vannak rajta , mert látni bennük nem sokat lehet.
Az FZ6-hoz képest elég birkózós vele a kanyarodás... viszont 1000 főtengelyfordulatból Szlovákiában vagy
Mert akkor már elég lesz a 200 is... és talán már nem akarom eszetlenül gyilkolni, néha sem, a motorom...amúgy meg teccik. Olyan férfias járgány. Nagy, hangos, remeg alattad és jól lehet tuningolni. Akkorra már az is olcsóbb lesz...
Bár én csak egy simsonnal pereceltem kb 24 éve, de az hónapokig annyira fájt, hogy majd' be is hugyoztam...úgyhogy átérzem a helyzeted... Még azt is megértem, hogy biztosra akarsz menni, de sajnos nem ez a megoldás...
Egyesben meg ne kanyarodj...inkább szerzünk egy oldalkocsit és jöhetsz velünk kettesben...érted: kettesben