Kozmax..csak egy tipp. A kütyü elvileg nem kavarhat be..elvileg, de nem kizárt. De azóta van a jelenség hogy leesett hátulról a vízcső és kifolyt a víz. A kiegyenlítőtartályba lett töltve max. fölé, és otthon is ugyan ott volt a szint. Nem ment a hűtőbe. Levettem a hűtő kupakját és nem volt teli a hűtő. Nem lehet hogy a blokkban ott nincs egy kevés víz ahol kellene lennie, ezért valami érzékelő nem érez hőt és ráhúzza a szivatót? Mikor beindul a motor a motor akkor indul a keringés, odamegy a meleg víz, érzékeli és visszaengedi az alapjárati fordulatra a gépest.
Shox site-ot néztem ott 10 körül kezdődik. A Te általad küldött link jóval kedvezőbb és több infóval szolgál. megnéztem ha postával hozatom akkor az + 1500. Így sztem személyesen kéne megvennem ott a XI. ker-ben. köszi a segítséget!
bár milyen hiba volt, a rendszerben megjegyzi, és ha nincs kitörölve akkor is elöfordulhat rendellenes müködés, még akkor is, ha már a hiba nem is áll már fent
Én a motort minimális csúszással vettem.Amikor kibukott a TPS hiba,lekértük a hibakódot.A TPS-re nem,de a feldőlésre írt ki hibakódot.Csak figyeltem én is.
Szerinted?