Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kozmax..csak egy tipp. A kütyü elvileg nem kavarhat be..elvileg, de nem kizárt. De azóta van a jelenség hogy leesett hátulról a vízcső és kifolyt a víz. A kiegyenlítőtartályba lett töltve max. fölé, és otthon is ugyan ott volt a szint. Nem ment a hűtőbe. Levettem a hűtő kupakját és nem volt teli a hűtő. Nem lehet hogy a blokkban ott nincs egy kevés víz ahol kellene lennie, ezért valami érzékelő nem érez hőt és ráhúzza a szivatót? Mikor beindul a motor a motor akkor indul a keringés, odamegy a meleg víz, érzékeli és visszaengedi az alapjárati fordulatra a gépest.

Szerinted?
Shox site-ot néztem ott 10 körül kezdődik. A Te általad küldött link jóval kedvezőbb és több infóval szolgál. megnéztem ha postával hozatom akkor az + 1500. Így sztem személyesen kéne megvennem ott a XI. ker-ben. köszi a segítséget!
Szívesen!
De azért nézz körül, mert biztos van más forgalmazó is talán olcsóbb árakkal
majors! köszönöm szépen az infót! remélem mielőbb alkalmazhatom!
"könnyű karbantarthatóság " - szelepet biztos nem állított rajta...
és Kb motorozott 10ezer kilométert 2 év alatt
A lényeg, hogy elég tapasztalatot szerzett és vesz egy Busát!
nekem is de biztos, hogy valami nagy versenyzö
pedig műkszik
motorozz.hu és ott a Segítsünk egymásnak fészeresek...vagy hasonló topic.
hiába másolom be, nem leli a gépem
4498-as hozzászólás
fazertura fasza folt!
bár milyen hiba volt, a rendszerben megjegyzi, és ha nincs kitörölve akkor is elöfordulhat rendellenes müködés, még akkor is, ha már a hiba nem is áll már fent
Akkor mégiscsak? Tőled kérdeztem anno, csak Fürtös nagy sietve válaszolt...
Konkrétan a meghasal a motor dologról volt szó itt.
pedig találkoztál is vele

a fazertura jol sikerült?
a Yamaha eltárolja a hibakodokat
Én a motort minimális csúszással vettem.Amikor kibukott a TPS hiba,lekértük a hibakódot.A TPS-re nem,de a feldőlésre írt ki hibakódot.Csak figyeltem én is.
Ja, nem tudtam.
Szervízvezető a YW-ben.
ki az a Fürtös?
Szombaton a YamahaWolrdben happening van meg akciók.

Nézz fel a lapjukra: YW
Fürtös azt mondja, hogy olyan adatokat nem tárol. Van a motorban egy szenzor, ami megszakítja a gyújtást, ha elhasalt a vas, de ennyi.
Sziasztok!

Fz6-osomra gumi kéne... (elől-hátul)
Hol merre van mostanság akció?
Köszike
B