Tekintve, hogy a régen körbejárt japo motoros rendőr rutinvizsga ennél is sokkal durvább volt, szerintem ez egy mezei rutin. Amennyire én tudom, ott komolyan veszik a korlátozásokat, az autók is alapváltozatban "csak" 180 km/h max sebességre vannak belőve.
Sziasztok! Ha Isten s a körülöttem lévő erők s energiák is úgy akarják ( nomeg a bank aki a hitelem szolgáltatja ) akkor úgy néz ki belépek a Fazeresek csodás, vadregényes, pinavadász táborába.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok - mint tapasztalt tulajok - hogy aki estlegesen használ takaróponyvát az FZ6N (2004) típusra, mik a tapasztalatai? még nincs nálam a vas, ezért csak logikázom.
Mikor egy kellemes kergetés után letakarom a vasat, nincs túl közel a ponyva a pufferekhez? Várjak míg hűl a két kályhacső kicsit?
Mi a helyzet ez ügyben?
Köszönöm válaszaitok! széles utat! Itt a tavasz! Óvatosan!
Sajna nem. A helyzet csak annyit változott, hogy 11 helyett 13-án írunk.
A GSR-es túrát, a vasárnapi Pezinokot is ezen az alapon passzoltam. 14-ig max munkába jövök motorral...
Szerinted rutinvizsgára készültek a japcsik vagy teszetelték mit tud a vas?
Nyújtsa fel a kezét az aki így tud motorozni!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok - mint tapasztalt tulajok - hogy aki estlegesen használ takaróponyvát az FZ6N (2004) típusra, mik a tapasztalatai? még nincs nálam a vas, ezért csak logikázom.
Mikor egy kellemes kergetés után letakarom a vasat, nincs túl közel a ponyva a pufferekhez? Várjak míg hűl a két kályhacső kicsit?
Mi a helyzet ez ügyben?
Köszönöm válaszaitok! széles utat! Itt a tavasz! Óvatosan!
http://www.youtube.com/watch?v...
A GSR-es túrát, a vasárnapi Pezinokot is ezen az alapon passzoltam. 14-ig max munkába jövök motorral...