Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tekintve, hogy a régen körbejárt japo motoros rendőr rutinvizsga ennél is sokkal durvább volt, szerintem ez egy mezei rutin. Amennyire én tudom, ott komolyan veszik a korlátozásokat, az autók is alapváltozatban "csak" 180 km/h max sebességre vannak belőve.
TeeJay!

Szerinted rutinvizsgára készültek a japcsik vagy teszetelték mit tud a vas?

Nyújtsa fel a kezét az aki így tud motorozni!
Köszönöm az infót! Akkó azé jól matekoltam
Hagyod hűlni a vasat előbb és visszamész hozzá a ponyvával 30-45 perc múlva...
Sziasztok! Ha Isten s a körülöttem lévő erők s energiák is úgy akarják ( nomeg a bank aki a hitelem szolgáltatja ) akkor úgy néz ki belépek a Fazeresek csodás, vadregényes, pinavadász táborába.

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok - mint tapasztalt tulajok - hogy aki estlegesen használ takaróponyvát az FZ6N (2004) típusra, mik a tapasztalatai? még nincs nálam a vas, ezért csak logikázom.
Mikor egy kellemes kergetés után letakarom a vasat, nincs túl közel a ponyva a pufferekhez? Várjak míg hűl a két kályhacső kicsit?

Mi a helyzet ez ügyben?

Köszönöm válaszaitok! széles utat! Itt a tavasz! Óvatosan!
Inkább ezt nézegesd!
Ja.
ja, piszkálom majd miatta, meee nagyon mondta, hogy ha lehet, akkor leveszi róla a mintát de hááát ez olyan mint a töööö....köm
Nem, nem ha jól megnézed a kipufógó is át lett alakítva. Az ülés alól átkerült a jobb oldalra, és így lett több erő benne.
nézem.
Sajna nem. A helyzet csak annyit változott, hogy 11 helyett 13-án írunk.
A GSR-es túrát, a vasárnapi Pezinokot is ezen az alapon passzoltam. 14-ig max munkába jövök motorral...
aha, motorozz.hi-privi
Akkor marad még a "kis szutyok"? Újabb 40e?!
akkor nem jösz szombaton?
annak egyenesen megy, olyat veszek legközelebb
Vajon az N kuplung-bowdene is egy fémcsővel van megerősítve, vagy az az S specialitása?!
jaj, tényleg
Meg a segédváz, szerintem azt is külön pízé" mérik...
szerintem lehet, csak idom kell, lámpa, tükrök, belső burkolatok, banánburkolatok........vagy 300 pénz
Erröl jut eszembe... N-et S-é át lehet alakítani egy fejidommal?
Lecseréltet a hátsó idomot és nyomatékosabb lett tőle a motor?
Dehogy is, piros üles rulz! fehér vagy gyöngyház fényezéssel.
szerintem jó