Tudom, hogy a fórum nem erre a célra való, mégis gondoltam, talán tudnátok segíteni.
Vas megyében, Szombathelyen van egy kisfiú (Völgyi Martin), aki oxigénhiányos állapottal született.
Gyógykezeléséhez sok pénzre volna szükség.
Szülei próbáltak már anyagi támogatást kérni, bankszámlát nyitottak, kevés sikerrel.
Most nekiláttak a műanyag palackok kupakjainak gyűjtésének, sikerült megállapodniuk egy műanyagfeldolgozó vállalattal.
A segítséghez nem kell mást tennünk, mint az elfogyasztott üdítőink, ásványvizeink kupakját összegyűjtjük május végéig.
Aki úgy érzi, részt venne a jótékonysági kupak-gyűjtésben, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
e-mail: fulop.boglarka@freemail.hu
Én még a "szorgos" időszakban születtem(70-es évek)!
Muszály! Drága hobby a motorozás!
Viszont, most ott lesz a vasárnap pihenésre és hétfő a motorozásra.
1. soha ne állj meg vele, igy nem lesz poros.
2. állj be vele a garázsba.
3. érkezés után várjál néhány percet és utána takard le.
4. az utolsó fél órában told a motort, és egyből letakarhatod.
5. végy hőálló ponyvát.
Ez pont 5let volt. Nincs több.
Ennek is megvan a tudománya... Amikor foglalkoztam beszerzéssel akkor a címkékről is sokat tanultam: mennyi réteg, mikből, ragasztók, hőkezelés... Broáf.
Na akkor ezt az eltávolítást még emésztgetem kicsit.
Én amint haza hoztam azzonnal neki láttam leszedni azt a finom és guszta cimkét tompa műanyaggal felpiszkáltam a szélét és én naív azt hittem már meg is van ááá dehogy csak a felső fólia jött le szépen egészbe . na majd elő vettem az asszony körömlakk lemósóját és szépen elkezdtem áztatni és szépen kapirgálni tompa műanyaggal uszkve 1 óra alatt szépen le jött ..... életemben annyit nem köpködtem és szitkozottam aki azt oda ragasztotta az már száz halált halt
Valamikor nagyon régen (kb. 1, 1.5 éve) volt róla szó, hogyan lehet eltávolítani az "olvasd el a felhasználói kézikönyvet!" cimkét a tankról, hogy az ne legyen karcos utána.
Tudom, hogy a fórum nem erre a célra való, mégis gondoltam, talán tudnátok segíteni.
Vas megyében, Szombathelyen van egy kisfiú (Völgyi Martin), aki oxigénhiányos állapottal született.
Gyógykezeléséhez sok pénzre volna szükség.
Szülei próbáltak már anyagi támogatást kérni, bankszámlát nyitottak, kevés sikerrel.
Most nekiláttak a műanyag palackok kupakjainak gyűjtésének, sikerült megállapodniuk egy műanyagfeldolgozó vállalattal.
A segítséghez nem kell mást tennünk, mint az elfogyasztott üdítőink, ásványvizeink kupakját összegyűjtjük május végéig.
Aki úgy érzi, részt venne a jótékonysági kupak-gyűjtésben, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
e-mail: fulop.boglarka@freemail.hu
Segítségeteket előre is köszönöm!
Bogi
Muszály! Drága hobby a motorozás!
Viszont, most ott lesz a vasárnap pihenésre és hétfő a motorozásra.
2. állj be vele a garázsba.
3. érkezés után várjál néhány percet és utána takard le.
4. az utolsó fél órában told a motort, és egyből letakarhatod.
5. végy hőálló ponyvát.
Ez pont 5let volt. Nincs több.
Na akkor ezt az eltávolítást még emésztgetem kicsit.
Tud valaki ebben segíteni?