Hujujj... Nekünk van profi és megfizethető fényezőnk de ő igen messze lakik tőled...
Az a baj a festőkkel, hogy sokkal jobban szeretik elemenként 15-20ért az autók elemeit fújkodni, mint egy öszevissza hajló, élekkel spékelt motoridomokkal háromszor annyi időt elszüttyögni.
A 400-as meg a 600-as Fazer között csak furat-löket, hengerfej meg karbi különbség van, de ha jól megnézed az árakat akkor rá se nézel a 400-asra. Alig 100ezerrel többért kifoghatsz egy FZS600-at és hidd el, hogy megéri a különbséget! Ak-s jogsihoz pl. úgyis csak a fojtott 34lóerős lenne jó, de a nyitott is csak 54LE ha jól tudom. a 600as meg minimális felárért 95. Nem mindegy, no!
Néha munkába menet langyos vassal indulok a Kun József utcából, még nem húzom neki, de aztán megjelensz a tükörben és elkap az érzés, hogy...
Csak mindig lehúzol a Szemerén, én meg Isaszeg felé.
Ezüst a gyermekem most egy kicsit viseletes me átment rajtunk egy auto de most már lassan össze áll megint és szép lesz mint ujkorába . Én a maglodi végén lakom ahol mostanában irtottáki az erdöt
Ha "tudsz" már motorozni, akkor szerintem ne vegyél 400 ast, egy szezon alatt ki motorozod, a barátom pont igy járt szezon végére kezdhette a keresést elölröl , és a Fazer nagyon kis kezesjoszág nem bánod meg ha ráülsz
Annak idején én is nézegettem a 400-as fazert, de már nem emléxem, ugyanakkora-e a váza mint a 600-asnak.(valószinü hogy igen). Az első villán a rugóelőfeszités nem állitható, és ha jól tudom a müszerfalba még nincs beépitett óra. Miért 400-ast akarsz venni?? Korlátozott jogsid van? Ha a fazeres topikban kérsz tanácsot, hogy milyen motort vegyél, evidens hogy a fazert fogja mindenki ajánlani, esetleg nem a 400-ast.
Szevasztok!
Van valami tapasztalatotok a 400-as Fazerrel kapcsolatban? Most szeretnék venni nagyobb motort, Xjr 400, cb 400 és Fazer 400 as gépeket nézegetem. Fazer a jobb szélvédelem miatt tetszik. Ja, és termetre mekkora ? A 400-as váza ugyan az mint a 600-é ?
Sziasztok tud valaki abban segiteni, hogy mi lehet a Yamaha fz 6 s ezüst szinkodja sajna a kereskedésbe azt mondták , hogy azért nincs neki mert mindent cserére vesz a biztosito igy nincs rá szükség mert minden szinre jön . Egy kedves autos összetörte a motoromat és mivel cserben hagyásos volt igy nekem kell megcsináltatnom
elöre is köszi
sajna nincsenek hosszu karktereim
ja a motor 2005.12. havi
Hogy állsz az alsó spoiler felszerelésével? Én is nézegetem az ebay-t, néha licitálok (alsó spoiler, hátsó sárvádő+láncvédő), de még nem jött össze a vásárlás. Van valami tanácsod, hogy mire érdemes odafigyelni?
Az a baj a festőkkel, hogy sokkal jobban szeretik elemenként 15-20ért az autók elemeit fújkodni, mint egy öszevissza hajló, élekkel spékelt motoridomokkal háromszor annyi időt elszüttyögni.