Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is akkor már...
szipli_peter@freemail.hu
Privátba nem küldenéd el az árakat? Kösz!
és m5 és m5m között mi a külömbség ?
Használtat akartam én is, de az istenért sem találtam! Akinek van eladó, általában a motorral együtt hirdeti.
tudom ismerem a bálintot én is kértem már tőle árlistát többször is.
csak azt nem tudom hogy ami fz6 ra való konzol annak mi a neve vagy cikszáma ami alapján tudok keresgélni hátha va használt. óóóóócsooon..!
Nem reklám, de azt mondom GiviShop árai verik az eBay-t!
Hátsó doboztartó + doboz:

351FZ
M5 vagy M5M platni

Monokey dobozok:

- Givi E360N -
- Givi E460N -
- Givi V46N -
- Givi V46N Tech -
- Givi E52N -
- Givi E55N -
- Givi E55N Tech -

Monolock dobozok:

- Givi E450N -
- Givi E470N -

Árat töröltem, nekem ezt a GiviShop-os nickű sárc küldte és írta!
sziasztok
ha már dobozoknál meg konzoloknál tartunk
givit szeretnék magamnak és nemtom pontosan, de asszem M5-ös platni kell egy givi e55 monokey doboz alá . . .
azt szeretném kárdezni, hogy a platnit milyen konzol tartja annak mi a cikkszáma ami fz6-hoz kell tudtok ebben segíteni mert akkor megpróbálnám megrendelni talán e-bay ről . . .
Ezt most komolyan kérdezted
Persze, ez így van, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy rendszeres olajcserével tisztán tartható a motor.
csak azért marad sárga mert kevés régi olaj marad a karterben ami befeketítené az új olajat ennyi
Ez aztán nem semmi semmire sem jó, viszont legalább jó ronda.
Jaja, pont ilyen. Köszi Decs!
Ezeket szerintem nyugodtan beteheted. Bírnia kell.
Kemény műanyag a platni is, meg a konzol is. Nincs benne fém merevítés szerintem. A mostanin alu a platni, jóval erősebbnek néz ki
Én max 7-8 kilót raktam bele, az is bőven sok a gyári előírás szerint.
Nem kell azt KOLBÁSSZAL telepakolni
Így már értem mire gondolsz, gondoltok. Bár fingom sincs, akkor a Yamaha mire tervezte...?! Mert két sisaknak van helye. Nekem kabát menne bele, sisak, néha iskolás táska, kondis táska. :-/ Oldaltáskákat használom, ha zsúfolni kell.
Kár érte.
hány kg al terhelted meg
amugy gyanítom többet bír ki, csak ha jol emlékszem az valami műanyag féleség vagy van belül valami fém merevítés
gondolom van otthon mérleged nézd meg mennyi az a 5 kg,,,
azt belerakod egy 35-40vagy 55 literes dobozba , még annak is van súlya, akkor van kb egy dobozod meg 2 db alsógatya benne
de mivel földi halandó vagy ,úgy is csurig rakod azt a kibaszott dobozt és majd Mo.-tól 1000 kmerre ott fogsz sírni,hogy a kib..ot dobozod letört! persze a hülye fórumozók megmondták
Neeeeeem én tizenöt kilométerenként
Az öt kilós terhelhetőség ráadásul a platni terhelhetősége. A doboz kapásból vagy három kiló.
Egyébként nekem gyári tartóm volt, most is az van rajta, nem volt vele semmi gondom. Annyi, hogy ügyesen kell felrakni a konzolt.
A motor elkokszosodását kell megelőzni a rendszeres olajcserével, nem mindenféle löttyöket beleönteni, ami jó esetben "ártani nem használ" . Ez az én véleményem
Oké, oké, hogy "szar" a Yamaha konzol meg doboz, de kérlek értsétek meg, hogy indok nélkül nehezen veszem az infókat...
Az elég szegényes, hogy azért szar, mert csak 5 kilót bír el...
Az új olaj marad sárga az első indítás után. Legtöbb Diesel motorban olajcsere után, beleöntöd az új olajat, és máris ugyanolyan fekete, mint az olajcsere előtt.
Eldöntöttem,nem teszek bele.
1.-nem tudom ellenőrizni a hatását(most teljesen jó a motor)
2.-nem vagyok felkészülve esetleges fura hangok felbukkanására a blokkban ha nem kóser a cucc.