Ez tipikusan az a dolog, amit előre senki nem tud megjósolni.
Ezért nem is vállal egyik forgalmazó sem izzóra garanciát!
Ki kell próbálni, 3000 ft-ért 2 db nagyon kedvező!
Ha az osram-ot választod, arra készülj fel hogy fele az élettartama (a dobozon is jelölve van) a többihez képest.
A műanyag búrás lámpákban hamarabb kiég (növelt fényerő, kis hőelvezetés) mint az üvegbúrásban.
Ezt visszajelzések alapján teszem hozzá.
Mennyi a vége annak az ülésnek Forintban? :)
Csakis azért habozok, mert nem tudom hogy állna táskákkal. Tipikusan olyan motoron láttam, amik csak sport célra vannak használva. Egyébként tettrekész és elszánt egyénnek vallom magam.
Takarítsd le a leömlőket.
Ezért nem is vállal egyik forgalmazó sem izzóra garanciát!
Ki kell próbálni, 3000 ft-ért 2 db nagyon kedvező!
"egyenlőre" = egyenlő darabokra, egyenlő részekre
"egyelőre" = pillanatnyilag
Írj neki e-mailt..hogy 50ért elvinnéd.Ha kell.
Ennek a seggére menne. Táskák csak túrákhoz lennének felrakva abban az esetben, ha lenne hátsóm.
Na, Uraim! Egyezzünk meg lámpa ügyben, elbizonytalanítottatok. :) Érdekel és értékelem mindenki véleményét!
YUPEE
Karu, holnap megcsörgetlek, hogy vihetem-e vasárnap du.
marko_attila@yahoo.com -az övé,inkább őt nyírd vele,mint engem
A műanyag búrás lámpákban hamarabb kiég (növelt fényerő, kis hőelvezetés) mint az üvegbúrásban.
Ezt visszajelzések alapján teszem hozzá.
http://osramautosizzo.awebmark...
Másik link elveszett, de van 1 db. ~2700-ért. Ez jobban megéri!
Találtam 2700-ért! Mindjárt linkelem.
Mennyi a vége annak az ülésnek Forintban? :)
Csakis azért habozok, mert nem tudom hogy állna táskákkal. Tipikusan olyan motoron láttam, amik csak sport célra vannak használva. Egyébként tettrekész és elszánt egyénnek vallom magam.
Akkor egyetértesz azzal, hogy elegek ezek a speckós halogén égők, mint az Osram Night Breaker például távoliba?
Köszi.
Ám a fehér munkáskocsival végül mi lett? Amikor ott voltam,ő is elég rossz állapotban volt.