Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

át ne menjek keszire...
Nem tudom sajnos, bocsesz , lapozgass vissza a fórumon, valaki bedobta a nevet kicsit előrébb .
Ami neked van doboz az egy fos.
És nagyon drága.
Őszintén, fogalmam sincs ki lehet ő, kérlek megmondod a nevét vagy adsz linket? Köszii!
Csőke, nekem Givi dobozom van, Yamaha szalonból vettem, de itt a fórumon van egy emberke, aki ezekkel foglalkozik, sokkal jobb áron. Valaki be is linkelte a nevét kicsit előrébb
Vágott slickeket a Hornetes fórumba árul egy srác, ha valakit érdekel, szerintem elég jó árba...
Akkor sok kérdésem lenne. Először is az ár, Karu hol van helyileg, miket is kellene cserélni, satöbbi. Egyszer olvastam róla és nem tűnt egy egyszerű mókának a cseréje, sem az ára. Azonban rendkívül praktikus, csak van egy prioritási sorrendem a terveimhez.
nyugodtan beszéljünk itt róla! A xenon szett Karunál van. Be is szereli neked. Hívjad nyugodtan emberi időbe.
persze hogy uj volt, majd dobok fel képet jó helyen voltam jo időben kár hogy azóta nem volt iylen
Nekem 80-ért ajánlottak Pesten lehetőséget. :P Nem tudtam ingyenes lehetőségekről. Youtube-on néztem videót, hogy is megy ez, mindenképpen tanulságos már csak a videó alapján is. :)
17 körül vetted? Az igen. Azt hogy csináltad?(ha új)
menj el ingyenes vezetéstechnikára, vagy kisebb pályára motorOzni, ott lehet tanulni!
nem tudtad hogy a fiúkat szereti
@GrZack

Elsőre csak az infók érdekelnének róla, fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással? Ne itt beszéljünk róla.
Szia Bence!

Te leszel az emberem! Korábban kérdeztem, de nem tudtak válaszolni. Keresek hátra dobozt, tudnál adni felvilágítást róla? Akár itt, akár emailben, ahogy látom PM lehetőség sajnos nincs.
Köszi az infókat mindenről srácok! Van mit megfontolni. :)

Drk
miért nem viszel utast egy jó nőt bármikor fellökök hátra, bár Te tudod...
Ahová én szoktam járni, ott azt hiszem 15 körül van.
márciusban műszakisz a motoorom. mennyibe van a műszaki, mire számíthatok ?
ha alaktrész kell csak hivj engem
én 17 körül vettem tán az is 2005ös volt
Csábitóak ezek a pályagumik(néztem is a racetec-et hátra),de ha utánna számol az ember 12-14 egy jó állapotú(4-4,5 középen) plusz posta plusz felrakás. Augusztusra nincs közepe,vegyed az újjat,tehát 2 db/szezon az 30-32 ezer.
Ez a pirelli meg újban felrakva lesz 23e ft-ban.(2005-ös)
én is szeretem eltenni a hátulját, csak nehogy egyszer túllőjünk
Elöl el is várom,de hátul még külön élvezem ha zebrán vagy fényes aszfalton elteszem a se..ét! Tartósabbat akarok hátra.
Elölre 30 perc mulva kapom meg a Metzeler racetec K1-est újat. Kiváncsi vagyok.
jok is azok a puha gumik, amikor érzed hogy fog is