Csőke, nekem Givi dobozom van, Yamaha szalonból vettem, de itt a fórumon van egy emberke, aki ezekkel foglalkozik, sokkal jobb áron. Valaki be is linkelte a nevét kicsit előrébb
Akkor sok kérdésem lenne. Először is az ár, Karu hol van helyileg, miket is kellene cserélni, satöbbi. Egyszer olvastam róla és nem tűnt egy egyszerű mókának a cseréje, sem az ára. Azonban rendkívül praktikus, csak van egy prioritási sorrendem a terveimhez.
Nekem 80-ért ajánlottak Pesten lehetőséget. :P Nem tudtam ingyenes lehetőségekről. Youtube-on néztem videót, hogy is megy ez, mindenképpen tanulságos már csak a videó alapján is. :)
Te leszel az emberem! Korábban kérdeztem, de nem tudtak válaszolni. Keresek hátra dobozt, tudnál adni felvilágítást róla? Akár itt, akár emailben, ahogy látom PM lehetőség sajnos nincs.
Csábitóak ezek a pályagumik(néztem is a racetec-et hátra),de ha utánna számol az ember 12-14 egy jó állapotú(4-4,5 középen) plusz posta plusz felrakás. Augusztusra nincs közepe,vegyed az újjat,tehát 2 db/szezon az 30-32 ezer.
Ez a pirelli meg újban felrakva lesz 23e ft-ban.(2005-ös)
Elöl el is várom,de hátul még külön élvezem ha zebrán vagy fényes aszfalton elteszem a se..ét! Tartósabbat akarok hátra.
Elölre 30 perc mulva kapom meg a Metzeler racetec K1-est újat. Kiváncsi vagyok.
És nagyon drága.
Elsőre csak az infók érdekelnének róla, fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással? Ne itt beszéljünk róla.
Te leszel az emberem! Korábban kérdeztem, de nem tudtak válaszolni. Keresek hátra dobozt, tudnál adni felvilágítást róla? Akár itt, akár emailben, ahogy látom PM lehetőség sajnos nincs.
Drk
Ez a pirelli meg újban felrakva lesz 23e ft-ban.(2005-ös)
Elölre 30 perc mulva kapom meg a Metzeler racetec K1-est újat. Kiváncsi vagyok.