Gyári japó zsírozással (valaha biztos az is volt ott ) és Karu mester utózsírozásával, FZ6 lengővilla tűgörgői...
Végülis min kéne spórolni, ha nem ezen
2006-os Fazeremre szeretnék hátsó dobot és konzolt venni. Nézegettem interneten, de nem jutottam sokra. Ezek univerzálisak, több motorra is jók vagy specifikusan vannak gyártva? Azt tudom, hogy a konzolhoz tartozik/nak doboz/dobozok.
Ha esetleg tudtok használtat, abban is érdekelt vagyok.
Köszönöm a választ!
Már DECSMAN leirta, hogy honnan tudod letölteni! Ezért köszi neki!
Amúgy a csomag tetején van egy matrica, amire rá van irva, hogy honnan tudod letölteni....
Nyitsd meg az ago által belinkelt honlapot. Bal oldalt van a "KATEGÓRIÁK" címszó alatt legalul a LETÖLTÉS . Azt nyitsd meg, és azon belül a Heal Tech -et nyitsd meg. Ott válaszd a Gipro X-Type. Szerelési útmutató letöltéséhez kattints a kábelköteg képére, majd a kép alatt a LETÖLTÉS-re. A legördülő szerelési infók közül válaszd a legfelsőt : gpx y01. Ez való a Te motorodhoz. A programozási útmutatóhoz a fokozatkijelző képére kattints.
Hello! AGOMOTORS
Én tölletek vettem 4 napja,de a csomag angol nyelvü leirást tartalmaz csak.Ha tudsz légyszives küldj 1 magyar nyelvü bekötési linket mert nem találok
ECU-t azért is célszerű lehúzni, h ha esetleg elk*rsz vmit, ne legyen azzal gebasz. Milőtt teszteled a működését/mielőtt betanítanád természetesen vissza kell dugni, mert máskülönben nem fog müxeni.
Az ECU-höz van közel/lesz az a 3szög alakú csatlakozó vízhatlan helyen jól bekötözve.
Lehet annak a csesztetése nélkül is, ha jól emlékszem, mi így csináltuk.
Tenx
ecu? valoszínü . remélem majd metalálom. ezt kellesz majd széthuznom és ezt közbe iktatni és kapcsolt pozitivat és 1 testet keresnem és kezdöthet a tanítás.
Jah és bocs, csak telós képek
Végülis min kéne spórolni, ha nem ezen
A lánc, lánckerék már vállalható.
De javaslom ezeket, mert ugyanazok:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Valaki hallott már régebbi fzs1000-re való alsó idomról?Kb.olyan kellene mint az fz1-re való..
2006-os Fazeremre szeretnék hátsó dobot és konzolt venni. Nézegettem interneten, de nem jutottam sokra. Ezek univerzálisak, több motorra is jók vagy specifikusan vannak gyártva? Azt tudom, hogy a konzolhoz tartozik/nak doboz/dobozok.
Ha esetleg tudtok használtat, abban is érdekelt vagyok.
Köszönöm a választ!
Drk
Már DECSMAN leirta, hogy honnan tudod letölteni! Ezért köszi neki!
Amúgy a csomag tetején van egy matrica, amire rá van irva, hogy honnan tudod letölteni....
Én tölletek vettem 4 napja,de a csomag angol nyelvü leirást tartalmaz csak.Ha tudsz légyszives küldj 1 magyar nyelvü bekötési linket mert nem találok
Nálunk van raktáron Yamaha kábelszettel:
http://www.agomotors.hu/websho...
Letölthető a magyar nyelvű szerelési és programozási doksi is
Az ECU-höz van közel/lesz az a 3szög alakú csatlakozó vízhatlan helyen jól bekötözve.
Lehet annak a csesztetése nélkül is, ha jól emlékszem, mi így csináltuk.
ecu?