Írtam Pereiro-nak a freemailes címére, de 2 óra múlva visszadobta a rendszer, hogy nem található ilyen cím. Zsákutcába futottam.
Nekem ilyen E41-eseim vannak. Öröm az ürömben, hogy mikor csúsztam, ezek védték meg a motort. Azonban városban megnehezítik a járkálást, de a sok cuccom miatt, mindig tele voltak. Ezzel járok iskolába, ilyenkor bele kell tegyem a kabátom, a sisakom, célszerű, ha van hely a táskának is.
Ehhez keresnék valami topcase-t. Azért hogy; kiegészítse, és egyben helyettesítse is. Városban csak azt hordanám, túrázáshoz pedig feltenném mindet. Néztem azt a felső indexes megoldást, de ha jól értettem, csak PLX tartókhoz van olyan, ami meg csak a te táskáiddal kompatibilis, azt hiszem a PL-hez nincsenek ilyenek.
Másik téma: Kicsit sérültek a táskáim, horzsolások vannak rajta, szerintetek milyen szakmájú ember tudná a legjobban kezelni? Csiszolás után ezeket újra lehet festetni?
Köszönöm a válaszokat!
Csak érdekelt volna még a "régi" FAZER tulajdonosok tapasztalatai ezzel kapcsolatban. Nekem ez a '98-'02 FAZER szinte újnak számít, és próbálom megbecsülni. Persze magamat megóvni a bajoktól.
Kicsit még utánajártam. Ha nem kapsz segítséget, ennek a srácnak a motorján van bukócső. Szerintem símán ki tudok birizgálni merre megy a cső és hol vannak felfogatási pontok. :)
Ebben a topicban van helye még a legelső gen. fazer-nek?
Van olyan arc, aki tudna segíteni egy FZS 600 '02 bukócső felfogatási pontjainak meghatározásában?
Nagyon igényes! Kimondottan tetszik a felvitt hátsó index. Engem nagyon idegesít a sajátom, mert hátra lóg ki. Amilyen keveset értek hozzá, ez a Givi felsőkategóriájának tűnik. Igaz?
A tankodon tankbőr van?
szia karu.
elárulod nekem ,hogy a hátsó indexeidet hogy bigyesztetted oda ?
a tartó része, vagy házi találmány ?
valami megoldást szeretnék én is mert tobozokat akarok.
Írtam Pereiro-nak a freemailes címére, de 2 óra múlva visszadobta a rendszer, hogy nem található ilyen cím. Zsákutcába futottam.
Nekem ilyen E41-eseim vannak. Öröm az ürömben, hogy mikor csúsztam, ezek védték meg a motort. Azonban városban megnehezítik a járkálást, de a sok cuccom miatt, mindig tele voltak. Ezzel járok iskolába, ilyenkor bele kell tegyem a kabátom, a sisakom, célszerű, ha van hely a táskának is.
Ehhez keresnék valami topcase-t. Azért hogy; kiegészítse, és egyben helyettesítse is. Városban csak azt hordanám, túrázáshoz pedig feltenném mindet. Néztem azt a felső indexes megoldást, de ha jól értettem, csak PLX tartókhoz van olyan, ami meg csak a te táskáiddal kompatibilis, azt hiszem a PL-hez nincsenek ilyenek.
Másik téma: Kicsit sérültek a táskáim, horzsolások vannak rajta, szerintetek milyen szakmájú ember tudná a legjobban kezelni? Csiszolás után ezeket újra lehet festetni?
Köszönöm a válaszokat!
Drk