1 két füles.. rendesen félhülyére verném. bukó minden cucc nélkül powerkodik... haggyadmá'
Egyébként semmi extrát nem csinál amit te ne tudnál klónozni kb 10 perc után..
Hali Mindenki,
Nahh.. ma megvolt az első páros kirándulás. Elmentünk veresegyházára megnézni a medvefarmot. Egész jó bár eléggé inaktívak voltak Viszont a takarmány belénk fagyott olyan kurva szar idő volt, holott a tempicsör mérő 10 fokot mutatott. Arról már nem beszélek hogy nézett ki a motor...
Más:
Jól olvasom hogy 0,467 L olaj kell a telóba száranként? Tudja valaki a frenket?
Helló james bond!
Esetleg beszerelted a hétvégén Érdekelne hogyan sikerült, és hogy működik-e rendesen. Én is ilyet szándékozom venni, csak majd tavasszal, ha lesz lehetőségem a felszerelésére.
Elnézést a zavarásért, de megmaradt 1db D.I.D láncszettem 2005 előtti Fazer 1000-hez. 530ZVM2 lánccal (legerősebb) és gyári áttételű lánckerekekkel. 42.000Ft-ért vihető. Érdeklődés, info, és további termékek itt.
Sziasztok.
Végre én is be lépek a Yamaha FZ6N tulajok sorába.
Jövő héten hozom el a vasat, szívesen vennék egy-két jó tanácsot vele kapcsolatban, úgy általában mindenről.
Előre is köszi mindenkinek...
1 két füles.. rendesen félhülyére verném. bukó minden cucc nélkül powerkodik... haggyadmá'
Egyébként semmi extrát nem csinál amit te ne tudnál klónozni kb 10 perc után..
Nahh.. ma megvolt az első páros kirándulás. Elmentünk veresegyházára megnézni a medvefarmot. Egész jó bár eléggé inaktívak voltak Viszont a takarmány belénk fagyott olyan kurva szar idő volt, holott a tempicsör mérő 10 fokot mutatott. Arról már nem beszélek hogy nézett ki a motor...
Más:
Jól olvasom hogy 0,467 L olaj kell a telóba száranként? Tudja valaki a frenket?
Esetleg beszerelted a hétvégén
otót,fotót,fotót,fotót,fotót,fotót,fotót,fotót,
nah mit műveltél ma
Nyócért a Tiéd!
Meg egy hasidom konzolért,kölcsönbe
Elnézést a zavarásért, de megmaradt 1db D.I.D láncszettem 2005 előtti Fazer 1000-hez. 530ZVM2 lánccal (legerősebb) és gyári áttételű lánckerekekkel. 42.000Ft-ért vihető.
Érdeklődés, info, és további termékek itt.
Köszi, én is remélem, hogy sokáig fogjuk élvezni egymás társaságát a szépséggel...
Sok baleset mentes Km-et :D vigyázatok egymásra
Végre én is be lépek a Yamaha FZ6N tulajok sorába.
Jövő héten hozom el a vasat, szívesen vennék egy-két jó tanácsot vele kapcsolatban, úgy általában mindenről.
Előre is köszi mindenkinek...