így működik, így! A három lábú csatlakozó az ECU alatt/közelébe található, azt mindenképp célszerű lehúzni! Vagdosni kell kábeltakarókat, hogy hozzáférj egyszerűen. Ellenben nem fogod megúszni forrasztás nélkül (negatív+pozitívnál). Úh zsugor fólia + szigetelő anyag + forrasztó páka legyen kéznél. A pozitív pedig KAPCSOLT pozitív legyen. Tehát NE közvetlenül az aksira kösd!
Nekem Karu kötötte be, nem volt egyszerű művelet. Az se mindegy, hogy hova rögzíted. Ha S verziós FZ-d van, egyszerű a szitu. N-esnél pedig: Ő csinált hozzá egy frankó konzolt, arra lett ráragasztva.
Na látod, erről beszélek ezek az elvonási tünetek Nálad hétvégén egy kis kör, és meg is szűnnek, és akkor nem akarod majd állandóan szétbontani a motorom.
HELLA grzack.
Valoszínünek tartom,hogy a fokozatkijelzőt magam fogom beépíteni a tanítással nem lex gond remélem a bekötéssel talán bár azt látom ,hogy van pozitív és test kábel és szerény véleményem szerint a mocin 1 három lábu csatlakozot kell széthuznom és e közzé beiktatnom ezt a kütyüt.Kérdésem annyi volna hogy jol látom-e dolgokat a tiedben igy muzsikál a müszer? vagy tévedek?
Én ilyen dzsuvába ki nem vinném a vasat, tekintve, hogy a legközelebbi lemosási pont a benzinkút és 1 hatalmas pocsolya van a garázs bejárat előtt, ergo hiába van közel dzsuvás lesz mire hazaérek. Majd ha már szárazak lesznek az utak és nem lesz dagonya
Mert már rég rá öttek arra,hogy amit te csinálsz otthon az semmi.Egy kemény BM menyecskét nem lehet ám csak úgy becsapni Eredeti formában nem írhatom mert gyengébb lelkűek is mozognak a topikon
így működik, így! A három lábú csatlakozó az ECU alatt/közelébe található, azt mindenképp célszerű lehúzni! Vagdosni kell kábeltakarókat, hogy hozzáférj egyszerűen. Ellenben nem fogod megúszni forrasztás nélkül (negatív+pozitívnál). Úh zsugor fólia + szigetelő anyag + forrasztó páka legyen kéznél. A pozitív pedig KAPCSOLT pozitív legyen. Tehát NE közvetlenül az aksira kösd!
Nekem Karu kötötte be, nem volt egyszerű művelet. Az se mindegy, hogy hova rögzíted. Ha S verziós FZ-d van, egyszerű a szitu. N-esnél pedig: Ő csinált hozzá egy frankó konzolt, arra lett ráragasztva.