Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez eléggé egyértelmű.
Good for you.
Irigykedsz?
én kb 11évesen már motoroztam 14éves kóromtól meg hivatalosan, és azóta egy szezon se maradt ki!
Bontott és új alkatrészek FAZER.HU.
Elado FZ6-ra 2004-töl BARRACUDA rendszámtáblatartó indexekkel,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
8 év fórod van hozzám képest! Én 25 évesen kezdtem a jogsit. Te 21 évesen MÁR motoron ültél.
Nah jah. De a 360-as benzinár nem a diáknak kedvez... Költséghatékonyabb, ha 1 motorral megyünk, csak az élmény a nem mindegy...
fizettem már párat...
Cvakit be kell fűzni egy tankolásra
Ha lesz pénzem benyára (és ha kész lesz a vas) én is motorral megyek, ha nem akkor marad az a "kényelmes" hátsó ülés
Fazer talinull
Még az FZ-n én is jó erős kötéllel kötöttem fel a tankot, mert nem volt, aki tartotta volna, amíg szöszölök az akksival. Persze tele volt tankolva
Szerintem hagyd a plakettet, inkább majd kérünk egy "e" jelzést a végébe tavasszal, mint nekem azt csókolom. Legalább nem látszik egyből, hogy milyen cucc
nem hülyeség amit mond, mert azt a fadarabot kitudod lökni de a kötelet nem nagyon
Ne is mondd, fel kell hívnom őt is.
Kísértetiesen hasonlít valamire
Neked meg mán van matrica is Úgy látszik a piros plakett még mindig gyártás alatt
Megvan az okom rá,hogy csak annyit tudtam menni szóval nem értem miért sírsz itt nekem!
Egyébként is,mindenki arra költ amire akar
Ákos te 2010-ben 3200km-t mentél ,de állandóan csicsa micsák vételén törpölsz,meg fékpadra vinni a gépet......! Minek? Ha elosztod a lóvét meg a km-t neked 1 km van vagy 500-ft-ban!

Motorozzzzz!
"a tankot a hátsó kapaszkodóhoz kötöm"

Én meg egy rúdat (a két végére szivacs szigszalagozva) teszek a f.villahíd meg a tank közé!
Kikötözni a tankot.......
Szééééép! Gratula!
http://sportmotor.hu/motoros_v...

Rem nem gond hogy itt is Megmutatom xD
FZ6 SPORTDOBOK E-sek eladók,egy pár Arrow és egy pár Exan(olasz) (és még sok más),EMAILT RITKÁN OLVASOK, HA KÉRDÉSED VAN 70 317 90 83
Nekem a jet kit egyenlőre csak tervben van,addig meg marad a kipu+sportlégszűrő kombó sűrű takarítással és odafigyeléssel