Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fidesz politikájával értek egyet teljes mértékben és nem tudnak olyat tennni, hogy ez megváltozzon! Akkora a gyűlölet bennem a mások oldallal kapcsolatban... De tényleg ne politizáljunk.
Ááá felénk rosszabbak...csak jobban titkolják
Oké, hogy szarsz rá, de a politika maga az élet, és sajnos a mi életünket is befolyásolják a politikusok.
Minden másban nem baj, hogy minden megoszt mindenkit
Vigyázz, vigyázz Ákos

Felétek is olyanok a politikusok mint itt! Ha emlékeim nem csalnak, nemrég majdnem bomlott a Szlovák koalíció, s Fico és Slota már a küszöbön áll!
Leszarhatjuk mi mindegyiket ,de sajnos egyformák a világon mindenhol:
Belőlünk élnek, és jól!- no de ne politizáljunk.
Én megtehetem azt hogy sz@rok rá

Decs,itt már minden megoszt mindenkit!
Szerintem inkább ne politizáljunk az csak megosztja itt a népet.
Ha valaki nem szereti máris komcsi? 4 év múlva már Te se fogod szeretni, és a komcsikat se. (És Csurkát sem szeretem)
Csak a saját nevedben nyilatkozz! Köszi!
mi szeressük az Orbán Viktort.
te valami komcsi vagy ?
Nemrég lőttem...
De ha nem szettben veszed a kormánycsapágyat, akkor honnan szerzel hozzá alsó szimeringet? Mert a gyárit már nem tudod beletenni.
Ha valaki esetleg tervez HR-Montenegro útvonalon túrát az szóljon, mert érdekelne a dolog!
Ez pár éve volt. Egy brazil benzinkút hálózat nyomult ilyen formás idomokkal rendelkező kutasokkal. Kár hogy kies hazánkban ilyet sem terveznek.
Te aztán beleástad magad a témába. A gumigyűrűk nem sérülnek szereléskor tehát megóvható.
Meglátom tavasszal milyen lett,hogy átpucoltam,zsíroztam,ha nem baba,kicserélem.
Nincs ez túlragozva. erről beszéltem.
Csupán talán a szigetelő tárcsák miatt érdemes a netről rendelni.
Az eredetije egyébként: 7005 és 7006 19000/min fordulat és 9kN terheléstűréssel.
A kúpos verzió: 32005 és 32006 említett fordulat mellett 27 kN terhelhetőséggel (3x-os!)
Van még egy érdekes verzió a: GAC 25F és GAC 30F azonos méretben PTFE teflon akár vízkenéssel és 22 kN terhelhetőséggel (2,5x-ös!) Ez csak az SKF-nél. Amúgy mint kezdetleges kormány lengés csillapító is szóba jöhet..

Vigyázat! A magassági adatok nem egyeznek, de ez nem problémás.
Hali, megnéztem a kormánycsapágyat a boltjában,megint túlragoztuk: SKF (32006) 30 x 55 x 17 (alsó,kúpgörgős)) : 4165.- ft (bár ez kedvezményes).
ZKL (szlovák) 1965.- ft !
Azért szólj ha mész valamerre.. nagyon elmaradt az Alpok kanyargós. Igaz lóvé sem volt.
A Törököket csak ajánlani tudom, nagyon kedvesek, bár kevés olyan hosszú egyenes és gödrös út van mint arra, és a közlekedés sem Európai.
Akkor már inkább Ukrajna nem?
köszi szépen a gyors választ.
igazából a túraszervezőnt nem beszélt még részletekről de azt tudom, hogy költség spórolás miatt mindenképpen utószezonban mennénk és lenne valaki aki kisbusszal jönne és hozna kaját (meg sört) és így azér már elég jól tudnánk fogni a lóvén...
köszönöm a linket.
Szia!

http://www.onroad.hu/motor/bemutato/799/ itt a túraleírásunk. Ha így bejárod, akkor láttál ott mindent. Sokan kihagynak 1-2 dolgok.
Már nagyobb utat nem igazán tervezek, bár ki tudja. Még Macedonia-Görög -Török utat jó lenne megejteni....vagy csak istambulig, de csak azért, hogy átmenjek Ázsiába, ha már voltam Afrikába is. Így lenne kerek az egész. De ezek csak elméletek. nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Bár, augusztus 31.-én dőlt el, hogy szeptember 1.-én indulok egy hétre montenegróba, így bármi megtörténhet.
szia krisztián.

te figyu, jövőre nem tervezel valahova egy nagyobb utat ?
Én valszeg ha minden oké akkor bevállalom a barátaimmal Korzikát, valamikor az utószezonban... ha nem lesz lóvém akkor csak ausztria valamikor a nyáron...
állítólag te voltál már korzikán, nem osztanál meg róla 1-2 infót, meg 1-2 képet valahol ?
(Azt mondják, hogy aki nem motorozot még korzikán az nem is látott még brutális hajtűkanyarokat.)
Mondom én.
Nekem le is tört az egyik kar Horvátországban. Bár több évig cipeltem a dobozt, amit sokszor alig bírtam felrakni a helyére, úgy telepakoltam.
Azt még megvizsgálnám, hogyan hat a felső dobozban 10-15 kg a stabilitásra. A súlypontot megemeli azért.
Mondjuk eredetileg golyós van bennük, és egyforma. A magasságuk tér el, és ezért jó ha a lemezest veszi az ember, ami rendbeteszi az eltérést. Golyóst nem is nagyon árulnak...
Iszonyat régen foglalkoztam a kérdéssel, most turkálom újra, hogy mi van.