az exup szelep közvetlenül a leömlő(k) után van beépítve mint ahogy a power szelep is. annyi a differencia hogy a power 2 az exup pedig 4 üteműhöz lett kitalálva. az elv ua. gáznyomás biztosítása a henger számára.
köszönöm..lehet hiányosak az ismereteim de én úgy tudtam az EXUP szele és a POWER szelep nem ugyan az..én úgy tudtam az exup a középdobban van a power meg a végdob előtt..
A keret ennyit engedett meg, ráadásul kellett vennem egy utassisakot is. Felmerült az is,hogy veszek használt sisakokat,ezen a pénzen lett volna shoei is, de nem volt bizalmam hozzájuk. Hogy mennyire jó ár érték arány majd a használat során kiderül.
De visszaesik. Aa "EXUP" szelep 2-4 csövön engedi ki a gázt alacsony fordulatnál 2 följebb 4 csövön hogy az ugynevezett gáznyomás és gázlengetés állandó maradjon. kiveheted de akkor a karburálást utána kell állítani bizonyosan mert alacsony fordulaton benzinszegény lesz a motor ami beégeti a szelepeket és a többit már hozzágondolhatod...
Optimálisan a sport cső magasabb fordulaton teljesít érdemben ott hozzáad de alacsony fordulaton szerintem annyi vagy kevesebb a teljesítmény. Ha forgatni akarod akkor mindenképp érdemes...
Szia!Sportdob kerül lassan a gépemre és ezzel kapcsolatban kérnék pár tanácsot.:A gyári, a power szeleppel együtt jönne le( a gyári csatlakozás itt van) és itt jönn a kérdés,..Nem esik e vissza a teljesítmény alsó fordulaton ha nincs power szelep..Van olyan ismerősöm aki szerint igen..Nekem nem tetszenek az AKRAK meg JOSHIK( bocs mondenkitől) sem a hangjuk nem elég öblösek nekem sem a hurkatöltö kinézet nem jön be..Leo Vince GP PRO ami tetszik..vannak e tapasztalatotok ezzela dobbal erre a tipusú mocira (FZ1 N 07')..Válaszokat köszönöm..
Érdekes dolog a plexi, hogy ki melyiket tartja jónak. Pl. nekem úgy alakult, hogy vennem kell két sisakot az idén. Nézegettem én mindenféle sisakot, olvastam a fórumokat, véleményeket. A plexiket is próbáltam a sisakoknál figyelembe venni, hogy melyiknél milyen lehetőségek vannak a nap elleni védelemnél. A nolan napelllenzősét lehúzták nekem sem jött be a próbánál. A HJC napellenzősét sem nagyon ajánlották, de a plexit lehet variálni minden sisaknál, ezért lemondtam a napellenzős modellekről, igaz plusz 10e ft a sötétített plexi, hogy mennyire praktikus majd kiderül a következő szezonban, de még nem tudom milyen sötétített plexit veszek hozzá. Ajánlották még a tearoff fóliát, azzal is védem a plexit a karcolásoktól,azt mindenképp kipróbálom majd.
Ja, és a HJC sisak mellet döntöttem a végén FG15 és CL-ST
Egy évig überfrankó a fényre sötétedő, aztán meg dobhatod kifele.
Az ára 15.000 HUF, de ha olcsóbban megszerzed és bekalkulálod, hogy egy év múlva újat kéne venni, akkor ajánlom.
Ja igen, és csak tiszta vízzel szabad tisztítani. Vegyszerek leszedik a bevonatot.
Én a víztiszta+beépített napszemcsi kombóra szavazok. Ha vakulok lenyomom a napszemcsit és kész is. Sötétben meg felhajtom. Ráadásul én szemüveges is vagyok és a szemüvegem fényre sötétedős. :D
Nekem is Dark Smoke plexim van a HJC sisakomhoz Sajnos sikerült nem berakni a víztisztát, és sötétben hazatévedni! Lakott területen kívül halál, alig láttam, ha felhajtottam, akkor meg vagy kifolyt a szemem a tempótól, vagy megettem egy raklapnyi szúnyogot. Meg amúgy sem egy reflektor a Zümmögő lámpája... Viszont városban egészen tűrhető, ahol van közvilágítás, sőt a lámpák fényét nem szórja, hanem egy pontba sűríti (mint nappal a napfényt) Azért a víztisztával lényegesen jobban látsz sötétbe
De amúgy, aki ezt ajánlotta, hogy még sötétben is haza tudsz menni vele, az beteg, mert ez a legsötétebb plexi... Esetleg egy light smoke, csak az meg napfényben nem ér sokat...
Az iridiumos plekók nagyon sérülékenyek.(pl a suomy-k max 2 szezon ésfoltos kopott,kuka) A legjobb az anyagában színezett,az tartós. Egyikben sem látsz jól,de pl én a "foncsoros ezüstel" 100-al bárhonnan hazamegyek éjjel.
A marushin-nak van fényre sötétedő plexije.(ha jól emlékszem)-azt hogy mennyire állja meg a helyét nem tudom.
Nekem a HJC sisakokhoz a dark smoke-ot ajánlották mert az még sötétedés, esti szürkületben használható. Nem tudom mennyire igaz de szeretném esetleg majdan kipróbálni.
Ja és Fézer 1000.ről beszélek..