Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon tetszett,hogy zakatolva járt,nagyon "harapta" a fordulatot (de nagyon nagyon) a blokk és ami vicces:tömzsi,rövid kis motor,normálisan ülve látod az első gumit!
Nem hangzik hülyén,értem miröl beszélsz. Én 15 percet mentem vele városban,de azon kezdtem törpölni ,hogy cseréljem le rá az enyémet 2 nap altt! De aztán utánna olvasgattam......
Ne viccelj.Miért ne írnám le.Nekem csak ennyi volt a gond vele.
Bár egy Z1000 sem szar.Annak jobb a futóműve mint a 750-é.
Bár én az ideivel mentem...Nekem bejött.Kezelhető, gyors, kényelmes.
Tudom hogy hülyén hangzik, de feelingje van.Nyers, erős, durva.
De imádtam.
A 1090-es már egy finom műszer.Az lehet az igazi, csak eszméletlen drága.
Na erröl beszéltem.Gondold el ezt 200 km-re.ű
Tisztelet az őszinteségért.
Egy Z750-em van.Nem szar ez sem, de....
Az Mv költséges játék.Sokat eszik,és tényleg vannak bajok vele.Nekem nem volt,csak az eladás elötti nap.Tönkrement benne a Saab elektronika.Mindent az vezérel.92 ezer...
Városban én sem hajtok körbe körbe. De pl vasárnap 13h kor elmegyek itthonrol (pl lilafüred,b.kőváralja,eger)majd este 20h körül hazaérünk. Ez jön be.
kohom....
és hogy voltál vele megelégedve hibák, jó tulajdonságok stb...
Ó,bocsi. Nem mondom jó feelingje volt,a lámpánál sasoltak az IQbajnokok, há ez meg milyen motó.......
Hát még egy 1090-es(ha jol irom).
Most van géped?
a dolog nagyon egyszerű, külsőre ezek a motorok jönnek be
de én nem csak 1 napos "túrákra" szerettem használni a motort, meg nem arra használom hogy a városba menjek vagánykodni
ha tehetem jövőre jó lenne elmenni egy hetes túrára, plusz 3naposok is jöhetnének
Már sajnos nem.El kellett adnom....
Imv,igen te vagy aki elégedett az mv fórumon. Még.........
Vicces vagy. Akkor vegyél egy Fjr 1300-at és csak TÚRÁZNI JÁRJ:
Én a motorral max 1 napig vagyok oda,nem jön be ez a turázgatás napokig,tehát nrm értem a problémát.
Bocs hogy idevau, de ha módod van rá, akkor mindenképp próbálj ki egy Brutalét. Nem szar.... Én voltam vele 200 km-nél távolabb is.Nem féltem tőle:-)
Horvát tengerparti szerpentin,stb...
nekem most 3 motor tetszik , bármelyiket elfogadnám külsőleg!
mv brutale, tuono, z1000 de csak a régebbi.
ezek közül egyel se lehet elmenni túrázni úgy hogy min. 1 dobozt tudjak feltenni meg egy nyeregtáskát... ez a bajom ezekkel a motorokkal
Hi!
Valaki tudna segíteni? FZ6 (2005) hoz kellene első sárvédő (fekete).
Előre is köszi a segítséget.
Nem kell itt matekozni egy jó fz1 vagy z 1000 elöl 1-el kisebb lánckerékkel, 2-ben gázra kerék oszt jónapot! Nem kell itt a feeling duma,már a ducati fórumon közellenség vagyok,bár szándékos!
jön a tavasz kipróbálom ezeket az olasz szörnyetegeket, az tuti
Én 910-el mentem,tetszett nagyon. Annyira zakatolva jár ami szimpi is meg ilyesztő is! Pont ma olvasgattam az mv fórumot (itt) hát csak a baj van velük. Nézd át,nem sok oldal. Félnék vele messzire elindulni.(akár 200 km-re is)
Nem azért nem lehet dobozt rakni rá, mert új! Majd veszel egy hátizsákot
szerinted fel lehet dobozolni
Miért hasznavehetetlen az új motor Nézem, hogy ez nem is új.
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
szimpatizálok vele legnagyobb baj az uj motoroknak hogy hasznavehetetlenek,,,, nekem meg nem dísz motor kell