Nagyon tetszett,hogy zakatolva járt,nagyon "harapta" a fordulatot (de nagyon nagyon) a blokk és ami vicces:tömzsi,rövid kis motor,normálisan ülve látod az első gumit!
Nem hangzik hülyén,értem miröl beszélsz. Én 15 percet mentem vele városban,de azon kezdtem törpölni ,hogy cseréljem le rá az enyémet 2 nap altt! De aztán utánna olvasgattam......
Ne viccelj.Miért ne írnám le.Nekem csak ennyi volt a gond vele.
Bár egy Z1000 sem szar.Annak jobb a futóműve mint a 750-é.
Bár én az ideivel mentem...Nekem bejött.Kezelhető, gyors, kényelmes.
Egy Z750-em van.Nem szar ez sem, de....
Az Mv költséges játék.Sokat eszik,és tényleg vannak bajok vele.Nekem nem volt,csak az eladás elötti nap.Tönkrement benne a Saab elektronika.Mindent az vezérel.92 ezer...
Ó,bocsi. Nem mondom jó feelingje volt,a lámpánál sasoltak az IQbajnokok, há ez meg milyen motó.......
Hát még egy 1090-es(ha jol irom).
Most van géped?
a dolog nagyon egyszerű, külsőre ezek a motorok jönnek be
de én nem csak 1 napos "túrákra" szerettem használni a motort, meg nem arra használom hogy a városba menjek vagánykodni
ha tehetem jövőre jó lenne elmenni egy hetes túrára, plusz 3naposok is jöhetnének
Vicces vagy. Akkor vegyél egy Fjr 1300-at és csak TÚRÁZNI JÁRJ:
Én a motorral max 1 napig vagyok oda,nem jön be ez a turázgatás napokig,tehát nrm értem a problémát.
Bocs hogy idevau, de ha módod van rá, akkor mindenképp próbálj ki egy Brutalét. Nem szar.... Én voltam vele 200 km-nél távolabb is.Nem féltem tőle:-)
Horvát tengerparti szerpentin,stb...
nekem most 3 motor tetszik , bármelyiket elfogadnám külsőleg!
mv brutale, tuono, z1000 de csak a régebbi.
ezek közül egyel se lehet elmenni túrázni úgy hogy min. 1 dobozt tudjak feltenni meg egy nyeregtáskát... ez a bajom ezekkel a motorokkal
Nem kell itt matekozni egy jó fz1 vagy z 1000 elöl 1-el kisebb lánckerékkel, 2-ben gázra kerék oszt jónapot! Nem kell itt a feeling duma,már a ducati fórumon közellenség vagyok,bár szándékos!
Én 910-el mentem,tetszett nagyon. Annyira zakatolva jár ami szimpi is meg ilyesztő is! Pont ma olvasgattam az mv fórumot (itt) hát csak a baj van velük. Nézd át,nem sok oldal. Félnék vele messzire elindulni.(akár 200 km-re is)
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Bár egy Z1000 sem szar.Annak jobb a futóműve mint a 750-é.
Bár én az ideivel mentem...Nekem bejött.Kezelhető, gyors, kényelmes.
De imádtam.
A 1090-es már egy finom műszer.Az lehet az igazi, csak eszméletlen drága.
Tisztelet az őszinteségért.
Az Mv költséges játék.Sokat eszik,és tényleg vannak bajok vele.Nekem nem volt,csak az eladás elötti nap.Tönkrement benne a Saab elektronika.Mindent az vezérel.92 ezer...
Hát még egy 1090-es(ha jol irom).
Most van géped?
de én nem csak 1 napos "túrákra" szerettem használni a motort, meg nem arra használom hogy a városba menjek vagánykodni
ha tehetem jövőre jó lenne elmenni egy hetes túrára, plusz 3naposok is jöhetnének
Én a motorral max 1 napig vagyok oda,nem jön be ez a turázgatás napokig,tehát nrm értem a problémát.
Horvát tengerparti szerpentin,stb...
mv brutale, tuono, z1000 de csak a régebbi.
ezek közül egyel se lehet elmenni túrázni úgy hogy min. 1 dobozt tudjak feltenni meg egy nyeregtáskát... ez a bajom ezekkel a motorokkal
Valaki tudna segíteni? FZ6 (2005) hoz kellene első sárvédő (fekete).
Előre is köszi a segítséget.
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!