Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,rendeztem egy kis karbantartást:
-kormánycsapágy takarítás,bezsírozás.Csere aktuális nemsoká.
-Hátsó lengcs-rugó forgáspont takarítás,zsírozás.(tudom tudom,de a lengővillával nem volt kedvem szöszmötölni.)
-lánc fémtiszta.

Érdekelne a kormánycsapágy alsó-belső gyűrűjének a levétele a villahíd tengelyröl. Módszerek?

Ja,láttam hogy piszkos a hűtő,kipucoltam óvatosan a lamellák közét. Ennyi retket,tuti javult a hűtés.
(Egyenget lamellákat, majd beáztat mosogatószer-clin keverékkel,majd slaggal óvatosan kiveret.)
Igaz, egy tökre mindegy mit húzol
Nem vagy te olyan
ne kötözködj mert kihívlak a hóra
Na,tanonc kerülj csak a szemem elé
rólad mindig is tudtuk hogy hülye vagy
Én nem csak toltam mentem is
Ott is a fejjel van a baj
azt hiszem holnap kitolom a motort
Akkor Ben Spies egy bazári majom
Ez így van Nekem meg a Shoei Raid II-ben fájdult meg a fejem
Nem hogy mégegyszer,de egyszer sem adtam volna érte pénzt Ha valami bazári vackot szeretnék,lövök magamnak a céllövölében 2 pálcáról
Szöges gumival nem menö...
Az a baj, hogy úgyis a fejformád fogja meghatározni, jó lesz-e neked az adott sisak, vagy sem. Mondjuk lehet, nekem problémás a fejformám, de jópár sisakot végigpróbáltam, mire találtam igazán kényelmeset, ami jól tartott, de nem fájdult meg benne a fejem 5-10 perc után. El kell menni, és próbálgatni. Nekem amúgy ilyen link sisakom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, és az ára sem volt vészes, mivel kifutó modell volt, mikor vettem.
téged össze verlek! hol a fülesem
ha mutatsz egy jobb minőségű képet alán kilehet szurni rajta valami
Én meg HJC-re nem adnék pénzt mégegyszer. Nekem nem vállt be, egyszer megáztam benne hideg időben és valamiért megkeményedett a plexi és sisak között lévő tömítő gumi.
Azóta elég zajos lett a sisak.
Más gondom nincs vele...
Nyah én ilyenre updatelnék, ha most kéne választanom
annyi km-rel és régi rdsz-mal annak a motornak teljesen mindegy, hogy leszabályozzák v. sem
szeva,
végül is lassan mondhatom magam nyíregyinek, mivel 14 éve a hét 5 napját itt töltöm, de amúgy záhony mellett lakom!
Nem arról van szó bár az volt az egyik favorit, ez meg a másik.
Ez kicsit régebbi, de sokkal jobban felszerelt ugyanannyiért, ezért döntöttem inkbb ennél!
Ha meghirdetném a motorom, és a vevő elkezdené szabályoztatni 2-3 szor, biztos fejbe vágnám.
A danger bikes-ba nézzél PISTA rendszámtáblatartót. Nekem olyanom van. Akármi, ami hasonló árba van megfelelő lehet. 8-11.000 huf.
SZIA

Hova valósi vagy még mindig arrol a kék paripárol van szó