Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nézted ki magadnak
jó kis ribi
Ez de súlyos.
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=5708
mit szólsz ehhez:mv
két különböző csapágyról beszélünk! még régebben tettem is fel képet talán Olivérnek az újról,,, nekem már kellett cserélni
Hidegvágóval, a gyári könyvben is van kép róla.
Free azt csicseregd már,hogy vettétek le a csapágyat a tengelyröl?!
Ja hogy neked nincs 10-13 fokos garid? Értem. Csapágybótban ez alapjá adnak cuccot: 55 x 30 x 15
fagyoskodjon a halál
Nem nem,nem tavasszal kell átnézni,most télen.
Azt indenki tudja már,hogy ami nem kínai az hamisítvány
Cigány indiai nem mindegy?
16247 es hozzászólásnál ott az én csapágyam tavasszal ujra átkell néznem mert gyanús a dolog...
egy átlagos csapágyboltban nem fogsz kapni polcról!
hengergörgős elméletileg jobb, gyakorlatilag az is betud rágni
Ez jó kérdés,szerintem a gyári mellé tartják,így golyós valószínübb. A csapágyboltban dialógus:
-ez mi?
-kormánycsapágy
-az nincs,a szalonban kell megnézni
13e nem sok csak kérdés milyen golyós vagy hengergörgős
Tőled nem jó rendelni,te nem vagy posta kompatibilis. 13e mondtak a Yamiban a nem "gyárira". Csak külön alsó van? Mi a száma. köszike.
ha 31 fokban földhöz vágod egy kőszikla csúcsára akkor a feszültségtől szétpattan a gyűrű! és volt , nincs
Ügyi vagy
Asszem 1szett kúpgörgös csapágy még van
Uff, ezt én mondtam...
Hm, ki mondta, hogy nem kínai a motorom?
Mellesleg nagyon nehéz nem kínai cuccot venni, tekintve, hogy a világ termelésének kb 70%-a ott van...
Jah és nem tudom miről beszélsz, mert az enyém nem zajosodik, nem keményedik, nem tágul a szivacsa, de biztos bennem van a hiba, hogy örültem, hogy legalább a 60 ezres sisakot megengedhetem a spórpénzből és nem egy gagyi 30 ezressel kell esetleg esnem...
Kínai? A HJC koreai cucc, de végülis jó lenne, ha te se budapesten lennél, hanem bukarestbe.
Hát ránézésre az!
Azt csak a Karu tudhassa,de jónagy szo..s az biztos
Így van ezzel mindenki még te is,de legalább nem két pálcás bazári vackot Ezt legalább csak egyszer kell megvenni,nem zajosdik,nem keményedik ki a gumija stb...Ha a bukótok kínai a mtortok miért nem?