Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bukócső?
abbol a 6bol 2 nem szimplán esztétika,,,
2 könnyedén kitörheti a vázad
a másik kettő ér ha ugy esel.
én a helyedben módosítanék a dolgokon
Sziasztok!
Bent az integrált hátsó lámpa..
Picit dögösebb..
A világért sem szeretnélek a lábtartóról lebeszélni, pusztán személyes tapasztalatomat kívánom Veled megosztani: mikor anno sikerült - nem nekem - fejre állni a motorral, olyan szerencsétlenül dőlt az oldalára, hogy a lábtartó nem felhajlott, hanem kitört a vázból -- komplett vázcsere, mert hegeszteni nem lehet (azt mondták). Gyenge 450e Ft volt a váz... úh. sztem egy fix lábtartónál, ha teljesen véletlenül mégis beakad/megakad és nem tud pl. felhajlani, mert ugye fix és emiatt törik a rendszer... szóval szívásos tud lenni a dolog .
Persze ku.va egyszerű a sztori, nem kell elesni a mocival
Lol. Erre már én sem.
Hol van az a 6 gomba?
És ha tényleg olyan jók,akkor nem értem hogy a lábtartón mi fog múlni.
Erre már nem tudok mit mondani.
Van 6 db bukógombám.
Előbb fog leérni az üllés alatti idom.
Világos persze, na de ha az állíthatósága miatt fent van és hátul = nem ér le = nem emel ki = lehet fix, hogy védjen egy esetleges esésnél.

tudtam, hogy képes rá! :) Viheted nyugodtan, ha összetöröd, kifizeted.

Hétvégére 16 fokot jósolnak mehetünk motorozni
A lábtartó nem azért hajlik fel, hogy védjen valamit eséskor, hanem, hogy ne emelje ki a motort, ha leér kanyarban. (de gondolom ezt te is tudod)
Ha lesz időm összevágni teszek fel neked onboard videót, hogy az fz6 is tud karcolni.
jah kipróbáltam mocidat, megtanítottam egykerekezni , meg gumit füstölni
15k volt. Voltál Karunál?
jaja
tőled akartam
Ezt biztosan nem tőlem?
Kicsit feldobom a hangulatot, a zene nem a legjobb, nah de az kit érdekel
nagy nyilvánosság előtt megkérdezhetem mennyibe fájt az összekötő cső
Kétlem,hogy fel fog rá feküdni a motor. Előbb töri le az egészet.
Persze sose tapasztald meg.
nem az én védelmem miatt Te, hanem a moci védelmébe. még egy pont, amire "felfekhet". Felhajlónál pedig mintha ott se lenne.
Esésnél az legyen a legkisebb baj,hogy fel e hajlik vagy sem.Összefüggést egyébként sem látok,hiszen a talpad nincs ráragasztva a lábtartóra...eleve lecsúszik róla.

Az a 200euro meg...kinek hogy.
Nem értem miért ne lehetne ilyet feltenni ... nem felhajlós, hanem fix a lábtámasz, így jobban véd egy esetleges esésnél is. 200 EUR nem sok pénz érte.
Ilyet sem az Fz6-ra kellene tenni.
Elvégre ezen még az oldaltámasz is leér
Nem rossz...köszi szépen. Még írok a Szicsunak...valamiért úgy emlékszem hogy neki anno piros karok voltak a motoron...hátha

70e tényleg k.sok a lábtartókért...kb 35-40 lenne még a reális.Viszont az sem erre a motorra,hanem valami sportgépre.