Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Szerintem kérdezd meg Gibbont, ő mindent megold ha ülésátalakításról van szó, és nagyon korrekt srác, jó árakkal!
gibbon
Nem baszogatásból,csak úgy komolyan.Nem lehetne inkább a talpatokra valami stafnit ragsztani?Mégiscsak az volna a legolcsóbb megoldás Azonkívül mint a Frédiéknél fékként is funkcionálhatna.
"Mérnökök...úgyszolván szakértők"Na ezzel van itt a probléma ezért sikerült ilyen kafa bontószökevényeket előállítani
Kisember ( ) figyumá ... ez egy precíz műszer. Mérnökök tervezték, úgyszólván SZAKÉRTŐK. Azt, hogy a Te suzukidat hasonszőrű, ámde beszívott sumosok, nem tehetek róla.

(ne vedd magadra brother)
Ha ülésből csak kiszedetnél és visszahúznák rá a gyári bőrt, akkor az fillérekből megvan, csak kell hozzá egy sima kárpitos, aki megfarigcsálja neked a szivacsot! Amúgy ha totál újat akarsz (szivacs, bőr) az sem drágább 30-nál, bár nem tudom mennyit szánnál rá.
Én se vagyok magasabb (inkább alacsonyabb)
Igazából egy jó vasas ember és egy jó bőröst kéne találni.Sokatoknak a magasság valószinűleg nem okoz problémát de én 164cm magas vagyok, és talán csak a 40éves motoros rutinom miatt nem törtem idáig motort a megállásoknál.
Szia grZack!Én is találtam katalógusokba kutyacsontokat ami összehúzza a motor hátulját de szerintem annak a két vasnak horror ára van.Az ülésre már én is gondoltam ,de az szintén megfizethetetlen.Megadnád az email cimedet?Köszi vozikok@freemail.hu
Szia,

több megoldás van:
1) ahogy nálam "barmolták", lemetszettek kb 1-1,5 cm-t a rugóstag aluminium kosarából. Ezért kértek 20.000 HUF-ot
2) Louis/Hein Gericke oldalakról/katalógusból, ill magyar dealer-től megrendeled az ültetőszettet. Néhány órán belül kikeresem a katalógusból, hogy mennyi EURO. --- Ez tutti megoldás!
3) Kiszedetsz az ülésből 1-2-3 cm-t (2-t BIZTOSAN kilehet szedni úgy, hogy a kényelmed sem csorbul).
itt téged hamar szétszednek az ilyen beszólásokkal
Sziasztok!
Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy menyire és hogyan lehet leültetni az fz6-ot.Olvastam korában hogy grZack is csinált hasonlót .várnám az ő tanácsait is.
Előre is köszönöm.
Jólvan, hát majd meglátjuk mit mondanak. Remélem azért egy értelmeset csak találok...

köszi!

Andris
Akkor meg hivogasd végig a bontókat,bár emilre is válaszolnak,de készülj fel hogy a víz kiver ha az árra kerül sor
Jólvan, elnézést a beszólásért, csak nem vagyok jó passzban. Szeretnék venni egy motort, ami sérült. És ez kéne rá. Keresgéltem, nem találtam. Gondoltam megkérdem itt. Amúgy meg kocka infos vagyok, az a munkám, hogy a klaviatúrát püföljem :D

Mégegyszer bocs!
Hát akkor cselekedj szájkarate Ne a klaviatúrát koptasd Aztán mire rakod baromarcú, biciklire?
Baromarcú, nem azt mondtam, hogy lopjon nekem valaki, hanem hogy tud-e valaki olyan helyet, ahol nagyjából tájékozódhatok az árakról. Fingom sincs, hogy mennyi lehet egy ilyen óra. Természetesen, hogyha lesz időm, akkor majd körüljárom a bontókat is...
Mit hallok?Az én rendkívül nagy teljesítményű és rendesen karban tartott motoromnál semmit,és 98asnál meg azt hogy lemaradsz
Hát akkor bontókban véletlenül se nézz szét,inkáb keress valami lopós embert aki hoz egyet valamelyik társadtól Ámbár a bontókban sem lehet jobb a helyzet
Ne röhögj pupák,karburátornál lehet valami jelentősége,de ott sem sok mert a gyujtást utána kell állítani.De injektornál ahol mindent az elektronika végez,vajon mennyi a jelentősége?
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy valaki közületek tud-e szerezni 2002-es évjáratú Fazerre műszerfalat, illetve tudna-e segíteni, hogy hol tudok ilyet beszerezni? A bontókat még nem telefonáltam végig, kérlek ezt ne adjátok tippnek.
Próbálgattam visszaolvasni, de nem találtam ilyen irányú friss hozzászólást.

Köszi!

Andris
próbáld ki: 20-al csorogsz, 3-asba, nyisd rá a gázd teljesen. Mit hallasz 95-ös tankolása után?
csináld meg ugyanezt 100-assal/98-as benzinnel. Na mit nem fogsz hallani?
Én úgy érzem a 100 as benzint nem szereti a motorom. Abszolút nem megy vele jobban.
nah ne mond már hogy egy benzines blokknál nem számít az oktánszám
Az összekötőre gondoltam, nem a dobra.
Persze, hogy ha gyárilag rendelem meg akkor qrva drága.
Újonnan egy mivv souno 750EURO.

Én kimondottam "Józsi" bácsira gondoltam, aki otthon megcsinálja nekem, aki mellesleg dobokat is gyárt.
+ az összekötőt hajtogatni kell, v úgy heggesztgeti sablon alapján (minimális varratokkal), ami bizonyára nem 5 perces meló s nem is sufni szaktudást igénylő.

MIVV, Laser, Arrow összekötő 30k-s összegekben van itthon, Abszurdisztánban. Külföldön 80 EURO környékén mozognak. Dobozban, szerelékekkel együtt.