Na, nekem N-em volt... De csak volt... Királykodni jó volt vele, amúgy meg teljesen haszontalan jószág! Állítólag 250 a vége, de 210-et úgy mentem vele, h majd besz@rtam! Úgyhogy maradt az uncsi FZ6-S...
Egyébként haverral összehasonítottuk az N-t és az S-t és a villa színén és idomokon kívül semmi különbséget nem találtunk! Kormány, ülés, tank futómű, mind ugyanaz...
Idén 3-szor voltam a Rohonz-Lékán. Nyitott Raptorral. Persze nem E-s.
Igaz az egyik alkalommal betettem a hangtompítót, de annyira zavart, hogy semmit nem hallok a kipuból, pláne miután eldugult a fülem a szintkülönbségtől az első szakasz végén kivettem.
Az szombathelyi motoros ismerősök, akik 100%-ban odakinn motoroznak, nem igen használnak gyári dobokat.
te nyuszi! a nyulak milyen hangot adnak ki? ne ijesztgesd már itt a népet! ha nem tiltáson járkál akkor semmi gond nincs a sport kipuffal, ez szerintem minden hol érvényes
Olyen egyenruhás,szigorú tekintetű morcos fazonok.Bár néha csak álldogálnak és nem beszélnek,mert papírból vannak Őket zebrák környékén lehet találni,na nem afrikában 4 lábon,hanem gyalogátkelő előtt beton talapzaton
Miért cseréltad kistasóra?
Egyébként haverral összehasonítottuk az N-t és az S-t és a villa színén és idomokon kívül semmi különbséget nem találtunk! Kormány, ülés, tank futómű, mind ugyanaz...
Igaz az egyik alkalommal betettem a hangtompítót, de annyira zavart, hogy semmit nem hallok a kipuból, pláne miután eldugult a fülem a szintkülönbségtől az első szakasz végén kivettem.
Az szombathelyi motoros ismerősök, akik 100%-ban odakinn motoroznak, nem igen használnak gyári dobokat.
Bár az idei is fanokra lett kiírva.
A lajtán túl más világ van!
viszont van rántott hús, jo sok
érdekes éjféltől lehet házi pálinkát főzni otthon, azóta mindenki lefőzte már