Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig a képen egész teli talpsnak tűnik a dolog..
:) Nem ért le rendesen a lábam (ez nem a motor hibája:), fájt rajta a nyakam és 0 volt a szélvédelem...
Köszönöm, azért a "haszontalan jószág" talán picit erős, nem? Túra,élmény gurulgatás ,pici pálya..
Miért cseréltad kistasóra?
Na, nekem N-em volt... De csak volt... Királykodni jó volt vele, amúgy meg teljesen haszontalan jószág! Állítólag 250 a vége, de 210-et úgy mentem vele, h majd besz@rtam! Úgyhogy maradt az uncsi FZ6-S...
Egyébként haverral összehasonítottuk az N-t és az S-t és a villa színén és idomokon kívül semmi különbséget nem találtunk! Kormány, ülés, tank futómű, mind ugyanaz...
Én
Na? Ki motorozott ma rajtam kívül?
Teee... haggyad má' őket..... alszanak
alóháááááááááá
Idén 3-szor voltam a Rohonz-Lékán. Nyitott Raptorral. Persze nem E-s.
Igaz az egyik alkalommal betettem a hangtompítót, de annyira zavart, hogy semmit nem hallok a kipuból, pláne miután eldugult a fülem a szintkülönbségtől az első szakasz végén kivettem.

Az szombathelyi motoros ismerősök, akik 100%-ban odakinn motoroznak, nem igen használnak gyári dobokat.
MZ-rő se érne le
Az én aroww dobomra az vagyon írva No street!
Nyiss egyet,mert nem én szoktam neki beszólni.Te szólogatsz ha szeksz hiányod van
szoljunk be dokynak toppic
ja lehet csak nagyon ritka
Az attól függ hogy ki nyúl,vagy be nyúl
gsxrből van
Jaaa és nem jöhetnél a Fazer- Túrárkra!
Bár az idei is fanokra lett kiírva.
te nyuszi! a nyulak milyen hangot adnak ki? ne ijesztgesd már itt a népet! ha nem tiltáson járkál akkor semmi gond nincs a sport kipuffal, ez szerintem minden hol érvényes
abból nincs 2005 utáni,
minimum 750
Tedd vissza a gyárit nem éri meg reckirtozni!
A lajtán túl más világ van!
de átgondoltam szerintem jobb lessz nekem hatszázas
Olyen egyenruhás,szigorú tekintetű morcos fazonok.Bár néha csak álldogálnak és nem beszélnek,mert papírból vannak Őket zebrák környékén lehet találni,na nem afrikában 4 lábon,hanem gyalogátkelő előtt beton talapzaton
nincs fasírt amugy sem szeretem
viszont van rántott hús, jo sok

érdekes éjféltől lehet házi pálinkát főzni otthon, azóta mindenki lefőzte már
azthiszem az nemcserélt,párat felhivtam már nememlékszem melyik volt