Szaisztok!
A tegnapi nap folyamán tulajdonosa lettem egy 2005-ös FZ6S-nek.
Törökbálinton vettem délután legurultam vele Szegedre, eddig csak pozitivak a benyomásaim.
Nekem is csorgos volt egy picit.
Regen rohadtul idegesitett, de Kozmax csinalt nekem egy szinkront, es azota minimalisan zorog csak.
Elotte 2 hettel allitottak szinkront, de szornyen volt beallitva. Nem mind1, hogy hova viszed a gepet.
Hali!
Nem, nekem nincs ilyen tünete a gépnek! Szépen jár a blokk hidegen is. Csak engem kicsit zavar, hogy ki van repedve a gumi, de falsot még nem szív! Lehet bemegyek egy szervízbe aztán megtudakolom, hogy náluk mennyibe is fáj ez!
Ha jól sejtem a szívócsonk-gumira gondolsz. Az enyémen is ki van repedezve...
Míg nem szív falsot - márpegig elég vastag gumi - addig nincs gond. Nekem ezt mondták. Az ára engem is érdekelne.
Nem ide tartozik, de neked is zörgősen jár hidegen a blokk?
Noh..., az FZS 600-asom egyik betegsége kezd előjönni! Kirepedt a gumicsonk! Gondolom nem érdemes szarozni vele és mihamarabb gyárira kicserélni. Azt kb. meg tudná valaki mondani, hogy ez mennyibe fáj?
Hello sziasztok lenne egy eladó Fz6-n vasam 2005.06 havi friss műszakival Új gumik, mikron sportdob (gyárit megvan hozzá), plexi. Érdeklődni: 0620/341-156-4 (képek a galériámban)
Megtudlak érteni ... amikor bajok voltam a motorommal nézegettem, hogy mit vennék helyette ... folyton folyvást visszatértem az FZ6-okhoz.
Az én igényeimet tökéletesen kielégíti.
A tegnapi nap folyamán tulajdonosa lettem egy 2005-ös FZ6S-nek.
Törökbálinton vettem délután legurultam vele Szegedre, eddig csak pozitivak a benyomásaim.