Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én voltam. Közben körbenéztem, a GIVI-s csávónál, aki hirdeti magát itt az apróban, 7500 Ft a vadi új és még közel is van. Ebből kiindulva a használtat 5 ezerért (plusz postaköltség) sem érdemes megvenni.
valaki keresett ilyen plattnit nem
az tény hogy jo sok fz6 van eladó, minden árban,,,,
Cserébe nehezzebben dönthető lenne. A 160-as jó méret ebben a kategóriában, én nem cserélném le.
Szia !

Köszi a választ 2001-es a fazer FZS600-as!
Csak azért gondoltam szélesebbet mert jobban nézne ki , de felmerült bennem az a kérdés vajonn mennyire lenne stabil a nagy gumával ?
Hol élsz?
eltudtad adni a motorod
itt vagyok
Na.
FZS600/XJ6(2009) 17xMT5.00, 160-as gumi
FZ6/FZ8/FZS1000 17xMT5.50, 180-as
FZ1 17xMT6.00, 190-es
Sziasztok. Yamaha YZF600R Thundercat-em van. Gumit szeretnék cserélni rajta. Most 160/60 van rajt. A kérdés az lenne, hogy a 180/60 rámegy-e. van most egy olcsó jó állapotú, de csak az a méret. A választ előre is köszönöm.
Kabb be.
Jó utat!
VIGYÁZZ MAGADRA!
jó már egyeseknek... Losinj-ban van egy bolt, ahol nagyon jó Hello Kitty-s cuccokat lehet kapni
Jó utat amúgy:)
Még 12 óra van hátra az indulásig.
Uticélom Horvátország Mali Losinj.
http://koponyeg.hu/jatek/od4l5... jah és a link amit kihagytam :D
Hali ez egy időjárás előrejelző oldal létszi, kattintsatok a linkre mert így én nagyobb esélyel indulok a sorsoláson, nektek, amúgy egész jó előrejelzés, nekem eddig mindig bejött, előre is köszi, Egy fazeres :)
Melyik Fazerre?
FZS600/XJ6(2009) hátsó kereke 17xMT5.00, arra 160-as gumi
FZ6/FZ8 17xMT5.50, arra 180-as
FZS1000/FZ1 17xMT6.00, 190-es

A tiéd 160 gyárilag, miért akarsz szélesebb gumit?
Sziasztok.

Megtudná esetleg valaki mondani hogy merre fele lehet megtalálni mostanság Sárkány mestert? Vagy esetleg egy telefonszám is jó volna.
Előre is köszi, Tibi
Bizony nem!
Szerintem felmegy, hisz azzal adták ki gyárilag. Frappáns kérdés.
Sziasztok !
Tudna valaki abban segíteni , hogy a fazerre hátúlra felmegy -e a 180-as guma ?
Gratula, legjobb évjárat , sok balesetmentes km-t kívánok, ja és tegyél képet a vasról!