Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pszt pszt, most nincs itt az Ákos, köszi a gixert!
Ülj le, egyes! Amúgy meg aki nem tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos...

Üdv:Jim-X
Hi!

Én vagyok az, azt hiszem.
Holnap valaki motorozna esetleg?
Csak úgy valamerre.
Szeptember 8.an hring, MERSZ!
ezek szerint szar volt a vicc
csak hát nem értem ha az embernek kimegy a térde, miért egyenlő azzal hogy a motorral elesett?!
Holnap felhívlak, hogy tudjunk számszerűsíteni.
Ezen csak én nem röhögök, vagy a hiba bennem van újfent?

Ellenben gyors felépülést kívánok!
jah a lengővilla megvan, bontos árak alatt szoktam oda adni,,,
AZ UGY történt, hogy épp fát vágtam az udvarban, egy rossz lépés során kiment a térdem, és a jobb kezemben lévő balta bele állt a tankba
a baj csak itt kezdődött! becsapadáskor megjött a szikra, amikor is a kutyám megijedt és a túl paprikázott ebédtől tüzet hányt, nah ekkor belobbant az egész én csak fogtam a térdem és kiabáltam ,azt hittem el is tört, majd meghallotta Margit néni a kiabálást és hozott egy kis Kerozint( jó lelkű asszony volt, azt hitte víz van benne) , jol meg is locsolta azt , ekkor már sírtam! a fájdalomtól, hát röviden és tömören igy készül a sült fazer itt a vége fuss el vége,

ui: az a kurva térdem kiment , szallagok megnyúltak, és nem tört el, úgyhogy a falunapos csapatnak üzenem hogy be is kaphatják
a motorom meg szépen pihen a garázsba, hibátlan állapotba
NEB*SSZ.....

hol történt? mikor történt? miért történt?

hátsó lengővillát mennyire taksálod? Kellene a futómű projektemhez.
akkorát estem hogy totálkárosra törtem a gépet
alkatrészek eladók:ELADÓK
Te freePeti most akkor Veled mivan? Elestél a motorral? Vagy hogy a brébe ment ki a térded? Vagy mivan?
Sziasztok!

Ha jól emlékszem, van itt egy sárospataki kolléga!
Légy szíves dobj egy elérhetőséget, lenne pár kérdésem.
22.500 HUF volt nekem.
Valaki megúszta 18.000-ből.

- Kétnapos
- ebéd van (kétfogásos)
- víz van (korlátlan)
- Motor van (felcsövezve, megtankolva) --- nem a sajátodat töröd, amikor a határokat feszegeted.
Lehetne ezt összegszerűsíteni? Mármint a félárat...
félár!

De ha szerzel még magad mellé 2 ember, egyedi árat kapsz.
Jövőre biztos megyek gyakorolni, mielőtt megpróbálnám a kettes szintet. Én a nyolcasba nagyon elvéreztem (2-es szint 2-es feladat), szűk körözésbe szintén.

Ha van affinitásod tényleg ajánlom, biztos, hogy fognak újat mutatni! Az eleje (elmélet) részben baromság (szerintem), de ahogy az arcokat hallottam, nekik tényleg voltak újdonságok. Láncápolásba biztosan nem értek velük együtt ("takarítani nem kell, csak fújni...") de pl a felszállás-leszállás, állati!

S még nem is mentem a motorral egy cm-t sem. De hallod, azok a motorok aztán kapnak hideget-meleget. S BÍRJÁK!
olcsóért az mit takar
Safety Hungary! Olcsóért! CBF500-asokat kaptunk.
Fazerről : Teszek fel hamarosan, barátnőm készített pár szépet.
De az igazi majd csak akkor lesz, ha Karu átfesti a télen.
Azt nem vágom milyen elven működik de én már teszteltem a régi FZ6-on. Azonnal leáll elzárja a benzinpumpa elektromos ellátását ha jól gondolom.
Komoly sportmotorokon nem alkalmazzák mert ott nagy a dőlésszög lehetőség asszem
mikor látunk képeket a fazerről
hringen volt ez a oktatás
Ma - rövid motoros életemben először - lábtartóig raktam a tanpályán a motort. Úgy értem MA először, de ott többször
Úh a dolog működik ;)
esetleg ugy ha olyan vagány gyerek vagy mint a fézerpéter, aki minden kanyart térden vesz be az 1000es fazerrel, akkor nem fog jelezni ez a dőlés érzékelőőő
Szóval ha az oldalán van a gép. Márcsak azt nem értem, mi köze a kanyarhoz? Hacsak nem giroszkópos, nem fogom a dolgot. Még utalást se találtam rá a műszakiban. (Max BMW.. abban is csak a leg felső kategóriában.)
én ugy szoktam hogy a fékpedált bekenem jo vastagon disznó zsirral, aztán ha kanyarba belerugok akkor nem blokkol le hanem leugrik róla a lábam és pont ideális kanyarívet tudok venni, Hringen is mondani akartam Ákosnak, de már késő volt
Igen igen!
Ezt mar olvastam valahol úgynevezett stabilizáló gáz és hátsó fékkel lehet a motor hátulját lejebb vinni azaz benyomni a kanyarba.

Hmm