Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel megyek a fővárosba (az ittenibe ) és ha sikerül 3-ig haza jutnom akkor mindenképp elmegyek.
Mikortól lehet bejelentkezni a helyszínen?
Átlag 50 esével és egy ember aki utcai motoros max 25percet bír lenni a pályán egyhuzamban.
Mész ki akkor?
Mert én is megyek.
És mennyi embert engednek fel ebben az akcióban?
Azt nem kell mondanom,hogy pártoló vagyok látni fogják!

Ez így igaz! Voltam pár ilyenen igaz akkor SZUZUKIVAL
Rijekába is volt gsxr kupa ott is voltam. király volt a pálya!
Ahham értem.Köszi.

Szóval oda mész délután 17:00-kor és azt mondod hogy te suzuki pártoló vagy,és adsz ott valakinek 4ezer pénzt és körözhetsz 55percet?
Egyszerre 200motor lesz a pályán.... viszont ha tuti az infó én elmennék...persze attól függ mikor jövök majd haza.
Aki csak az délutáni 55 perces szabad motorozásra jönne, azt is megteheti mindössze 4e Ft befizetése mellett.
Persze!
És ott van a fórum fejlécén a link is
http://www.sportmotor.hu/motor...

Alsó sort olvasd!
Hring 55percre 4ezer FT? Jól olvasom?
motoros tokos pinas tagokat keresek 2010. jún.26-27.: Seelow (Németország)
indulas 25.diken budapest
autosross lesz ott bazi nagy buli
Egykerekezés.
Megölöd vele a motort.
Károsodó alkatrészek: lánc fogaskerekek kuplung gumi első teló és a motor mert előfordolhat hogy nincs olajnyomás.
Ha va sok pénzed csináld.
Szerdán azaz 16 án 17h kor van lehetőség a gsxr kupán szabad motorozásra 55percig. 4e Ft ér.
Lehet délután kinézek. Ki jönne el velem?
A kínai mindig olcsóbb mint az eredeti.
Mert csúnya vagy!
Nekem nem válaszol Karu.
Már nagyon kíváncsi leszek,hogy hova vezet!
Szia Karu! Sajnos az sem lehet, a motorom ABS-es, s a tágulási tartály a leömlősor mögött van elhelyezve (és megan rajta a cső). Ezeken a képeken látszik, hogy a gumicső végén lévő műanyag elem alsó része íves kiképzésű. Hátha így könnyebb beazonosítani.
Azt gondoltam.
Mondjuk,szerintem tök mind1 mert sem így sem úgy nem használsz vele a gépnek.
Érdeklődöm menyit kérsz a kipuffért?
Nem találtam semmi elérhetőséget.
itt a számom: 0670kettőnegyvennégykilencnyolcnyolcnyolc
Tegnap hívtalak de nem vetted fel, láttam h kerestél.
De van. Kell még 1? Ez legalább eredeti nem úgy mint a Petié az kínai hamisítvány.
á Karu,a kérdésem lentebb.
Hűtő tágulási tartály csöve .
Hali szakik, kérdés: azt mondja egy ismerős,nem jó a vez.láncfeszítőnek ha gázzal vesszük kerékre mert mindig ugyanott kap és kilötyögősödik. (elindulsz meglóditod-gáz vissza majd tulránt az előzőn)Szerinte ezért jobb kuplungal. Szerintetek?