Oke, lehet, csak ugy gondoltam az itt levo embereknek lehet a legnagyobb tapasztalata a gepekkel kapcsolatban. Neadjisten valaki mar vezette is (ha minden igaz, szombaton ringen ki lehet majd probalni, de en sajnos melozok)
Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, egy fazeros topikban,a fazerosoktól.Úgy fényezik itt a yamahát hogy a feketeszén kutya-fasza ahhoz képest. Főleg eme brigád apraja nagyja
Nevetsz, de tenyleg megkerdezte egy ismerosom, hogy "az angol motoron ugyan ott vannak a kezeloszervek?"
(Bar ha jol belegondolok, ezen sem lepodom meg, hisz az autok bajusz-kapcsoloiban akkora a kavar, hogy sosem tudom mikor masik autoba ulok, hogy most ablakot fogok torolni, vagy indexelni... de lehet az a logika benne, hogy "kerem kanyarodasi szandekat az ablaktrolovel jelezze )
Uj vagyok ezen a forumon! Motor valasztas elott allok (ujra) es olvasgatas kozben talaltam ezt a dragasagot. Yamaha FZ8 Fazer.
Az elmult par honapban korvonalazodott bennem, hogy milyen motort szeretnek kovetkezonek (es tisztazodtak az igenyek, lehetosegek is)
Amire hasznalnam: Napi meloba jaras, hetvegi turazas oldalbordaval, havi 2-3 videki ut a felmenokhoz (400 km oda, vissza) Tehat egy tipikus all-rounder-t szerettem volna, ami meg ki is nez valahogy. (mindehez jelenleg 193 cm es 110 kg tartozik, szoval a "kis" motorok nem igazan johetnek szoba) A hornetet ugy erzem kimotoroztam es nagyobbra vagyok (ha nem is motoreroben, de dimenzioiban mindenkeppen), de az 1000-res gepek teljesitmenyevel meg nem szeretnek megkuzdeni egy par evig. Ugy, ahogy a menetszelet sem szeretnem 2 oran keresztul a nyakammal tartani.
Mivel eddig csak Hondam volt, abbol is legtobbet Hornet, igy kivancsi lennek, hogy mennyiben "mas" az FZ szeria? Regi tulajok irhatanak tapasztalatot, vagy hogy mire kell figyelni naluk.
Valamint meg egy kerdes. FZ1 Fazerhez lehet rendelni teljes oldalidomot, viszont a FZ8 brossurajaban nem talaltam. Esetleg "utangyartott" alkatreszbol letezni fog hozza? Ha igen, akkor eldolt, hogy milyen motort vegyek.
Egyébként meg az ezrestől sem kell félni