Köszi kawa!
Ma is próbáltam mielőtt még felnéztem volna ide, egy óra szenvedés után rájöttünk h a légtelenítőcsvar nem 2részből áll hanem eltört...
Holnap megérdeklődöm kisebb boltokba h kapok e, ha nem akkor jöhet yamaha
azokra gondolsz amik nem engedik h elhagyjam a kereket? azok nincsenek már benn
meg jobb oldalt van a láncfeszitő elött a rögzitöcsavar, azt is leszedtem... és mostk eményen paskoltam a tengely végét de meg se moccan :S
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora a dt 125 R nek a kerékmérete? MEnnyit eszik egy ilyen gép, ha terepen és ha úton van használva? Köszönöm előre is!
Lovasn szerintem csak azért nincs a másik oldalról kép, mert akkor szembe sütött volna a nap. Megfordítani meg lusta volt.
Egyébkén eléggé jónak tűnik. Megvan a kézvédője is, szép piros. Talán alkudni is tudsz belőle. Szerintem faxa.
Sztem menj el egy motoros boltba, és panaszold el a problémád. Gondolom, hogy a kroszmotorokon sem "ronggyal van körbetekerve a gyetya". Az enyémen ilyen gumis pipa van, ami faszán illeszkedik a gyartyára. Ha leveszem, akkor cuppan egyet.
Hali Bence/gixer/!
Nekem is ez volt a gond a géppel, egy kis eső és máris eltestelt máshol a gyertyapipa. A megoldás egyszerű: Fogsz valami ruha darabot és olyan kisújnyi vastagságúra tekered, a hossza pedig mondjuk 10-15 cm. Ezt aztán rá tekered a gyertyára (lehetőleg a tövére) és a rongytekercs utolsó 4-5 cm-éterjét hátra felé berakod valamely hűtőbordák közé. Aztán rá rakod pipát és kész. A lényeg hogy a pipa szája és a gyertya közt lenyeg anyag rendessen. Nekem így van és azóta még egyszer nem ázott be a pipánál.
Ma is próbáltam mielőtt még felnéztem volna ide, egy óra szenvedés után rájöttünk h a légtelenítőcsvar nem 2részből áll hanem eltört...
Holnap megérdeklődöm kisebb boltokba h kapok e, ha nem akkor jöhet yamaha