Ezért írtam annó, hogy minden összerakásnál derékszög ellenőrzése.
Nem új alkatrészek beszerelésénél.....bár én ott is megnézem.
Realista-Ateista vagyok, amit látok azt hiszem el....
Amúgy Duky az e-mail címem: sex76@freemail.hu
A telószám meg ki van írva az adatlapra.
Nincs eldugulva ennek a motornak a rezsője?
meg, mintha valami nemannyira joe olajjal hajtóüdott volna..
Meg talán derékszögetlen is vót, az meg pláne nonszensz, hogy alul ahol a gyűrű nem is fut, ottan jobban levitte a honolási karcokat mint fölül:)
Vélhetően jó kúposra fúródott, anno.
Ne sajnáld rá a pénzt nem muszáj 20000-ért dugatyút venni Ki lehet hozni 12-ből egy dugót honolást csapgszeget tűgörgőt!Meg ha gondolod 2 főtengely csapágyat az +3000
Helló, Segítségetek, ill véleményetek szeretném kérni a helyzet a következő : kicsit csörgött a moci (volt gazdija újította fel még azóta 2000km ment) gondoltam szét is szedtem és ez fogadót :123null456 szerintetek elegendő lenne új csapszeg, tűgörgő kosár ?
mikor már 2szer szétszedem a karbit és még mindig nem jó neki állok kicsit vadabbul a 3.-nak és mikor lerántom a karbiról a benzincsövet és kiugrik egy kis szűrő ami szinte teljesen elvan tömődve na azaz érzés felbecsülhetetlen! ::D
Lehet hogy egy eléggé amatőr kérésem lessz de szeretném fúrni a motort és honnan tudom meg h hány mm-es dugót kell rendelnem leirnátok a folyamatot?
Köszönöm szépen
Akkor takarítsd ki még 1X.
Főfúvóka, vagy az alapjárati koszos.
Ami lentebb nyúlik, 6lapfejű az a főfuvi, mellette az üregben a sima csavarhúzós az alapjárati.
Ha kiveszed a főfuvit, felfelé ki tudod ütni a kehelycsövet is.
Vigyázz, mert a kehelycső a keverőlevegőt, a karbi jobb oldaláról kapja, a hátsó torokrészen egy kis mipolán csövön, az lóg lefelé a rugóstaghoz.
Ne legyen eldugulva, vagy megtörve!
mi lehet a baj ha kitakarítotam a karbit de csak szívatóval jár egy kicsit? már a tanksapkát is levettem hátha nem kap levegőt meg a levegő szűrőt is de semmi változás....
Sziasztok! Sokatok tud róla, de aki esetleg eddig nem hallotta volna: DT találkozót szervezünk Balatonakarattyán! Bővebb információ az alábbi linken, de SM eseménynaptárba is fel van töltve Aug. 5-i kezdéssel!
Köszönöm a segítséget.
Az az igazság, hogy nem igazán van erre a kimunkálásra szerszámom és hát esetleges kárt meg nem igazán akarnék okozni.
Egyébként nem én leszek aki összerakja, hanem egy hozzá értő, de ha jól tudom előtte a váltó van, ez esetben mi lenne a célszerű !
Helló nekem egy yamaha dt 125 x-em van és az lenne a kérdésem h a gyári első teleszkópba menyi lenne az ideális nyomás jelenleg 1.8 bar van benne szerintetek mennyi lenne jó ?
Sziasztok !
Motor: 1988 Yamaha DT 80 lc2
A jobb oldali blokkfeleken pirossal bekarikázott részeken repedés miatt javítva lett, de sajnos így a bemélyedés jóformán fel lett töltve :(
Lesz e így valamilyen problémám a későbbiekben ha így lesz összerakva ?
Segítségeteket előre is köszönöm !
Nem új alkatrészek beszerelésénél.....bár én ott is megnézem.
Realista-Ateista vagyok, amit látok azt hiszem el....
Amúgy Duky az e-mail címem: sex76@freemail.hu
A telószám meg ki van írva az adatlapra.