Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló probáltam kipufogó nélkül,kapot uj gyertyát kitakaritottam a karbulátort szimeringet is átnéztem és még mindig rossz!
beallitottam rendesen de még mindig rossz ,kitakarittottam minden kivezető-kivezető nyilást !
Hány cm es? Van egy 34cm esem ha kell.
Köszi.Akkor kuka azt hiszem.Már csak találnom kellene egy használható darabot. Köszi még egyszer. Üdv:"D"
Nem lehet...
Ha van rajta rugófeszítő anya, akkor azzal feszesebbre állíthatod, de ha az olajos csillapítás szállt el, akkor csak a csere segíthet. Ezek a fajta teleszkópok nem javíthatóak.

G.
Sziasztok. AM6-al szerelt yamaha DT 50 R-em van. Kérdezem,a központi telóban hol kell/ha lehet egyáltalán/olajat utántölteni,illetve hogyan lehet kicsit feszesebbé tenni a hátulját. Most eléggé ringatósra vette a figurát. Köszönöm előre is mindenkinek.Üdv: "D"
Nem neked írtam!
Nézd meg az előzményt.
minden hol kitakaritottam,nem folyik túl a szint gyári érték,de az egyik haverom mondta ilyesnit csinált az övé is kimért mindent jó volt átkebelezte és indult
üdv! vacsi új szimeringet raktam bele , és lehúztam a gyertya dugót szikrázik, dugó gyűrű mint írtam fasza, henger tömitéseknek újjat raktam fel,
nem értem :))
karbit nem piszkáltam így van felújítás óta,
Szerintem túl dús a keverék.
Ott keresgélj.
Valszeg túlfolyik a tűszelepnél, és azért dúsul be.
Ha nézel egy benzinszintet, egyből kiadja.
Kehelycsővet is érdemes kitakarítani.
Ha én takarítom a karbit, az összes járatot átfújkálom, lehetőleg cigifüsttel.
Akkor látom, hogy merre sántít.
Múltkor javítottam egy robogót, már nem tudott mit kezdeni vele a tulaj.
Ultrahanggal is tisztították a karbit.
Szétszedtem, és találtam egy járatot, amiben agresszív mocsok volt.
1 óra alatt tudtam kibányászni, acéldróttal.
Pöcc-röff indult utána.
Gondolom próbáltad kipufogó nélkül is, meg próbáltad a karburátort állítani is (ha a keverék nagyon sz*r, túl dús pl, akkor a gyertyára hiába a benzin) Szimeringet is gondolom megnézted. Ha van rá lehetőség egy oszcilloszkóppal megnézném mit ad ki magából a gyújtás gerjesztőtekercse és a jeladótekercse. Szívómembránt is kivetted és megnézted ugye?
mostanában kezdte el csinálni amikor megvettem jó volt elöször egy 20 kilométer után volt ez a hiba de most már teljes gázadásra van!még meg nézem a gyujtást de már más ötletem nem nagyon van
Üdv!
80 lc1 dt út közben csak leált magától, utána inditottam nem nagyon vette a fordulatot 5-6e üresben mintha letíltott volna leszartam azt hittem dugulás, este már be sem indult.
Mielőt írnátok:
Tekercs kimérve jó, szakadás nincs, CDI csere is történt! trafóig elmegy az áram, szikra van, gyújtás kapcsoló kikötve, mivel tekercset mértem le volt szedve a lendkerék és nincs elvágva az ékk, gyertyát beteszem tolom semmi nem is pöfékel hiába a hengerbe van benzin semmi, szimeringek jók, hengert néztem fasza pászos dugó szinte semmi kopás lötyögés, karbi kb 6x kitakaritva, min... 20 vadi új gyertyát néztem!

Egyszóval nyomás alatt vagy nincs szikra vagy a faszom se tudja, kb 2hete szenvedek ezzel a retek szarral!
Valaki normális választ tud adni mi az atya kurva istenért nem indul ez a kibaszott japán geci?
Eladó a csizmám!
Nagyon jó vétel, vigyétek!
(úgy volt hogy mégsem eladó, de a sors fintora h mégis kell a pénz, szóval sos!)
Mióta csinálja?
Így vetted, vagy 1-2 hete kezdte?
videót hogy lehet feltölteni?
helló mi lehet a probléma ?Ezt egy teljes gáz adásra csinálja igy,karbi kitakaritva levegőszürőt lecseréltem !
Kár :-D
Már rég nincs meg
Nincs már meg a nyerged? Meg a tárcsad?
mostmár mind1 akinek kéne tegnap kellet volna feladni hogy ma megkapja mert holnaptól nincs otthon csak jövőhét kedden .
Ha hétvégén szétkapod mégis kell írj
Ne haragudj add el nyugodtan még nem tudom megnézni a hengert ha meg pikk pakk megvennek hat nem akarok a boltot rombolni....add el köszönöm
hello!
most akkor miva?!
jó hogy vissza írsz kel e vagy sem!
nem fogok heteket várni amikor egy másik érdeklődő már meg vette volna, csak hát te írtál elsőnek így meg vártam
Nekem még sosem volt bajom abból, ha lassan mentem, csak abból ha gyorsan...

G.
Azt hiszem a 125-ösé jó hozzá...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

G.