Hogyan lesz a sűrűbb a keverék, ha a lemez a síbertű tetéjén van, vagy az alján?
És hogyan sűríthető még a keverék?
Van egy sárga kis csavar, az tökig be van tekerve, és még így is csak szivatóval kap eleget a moci... különben fullad
Dt-tulajok-szerelők!
Dt125R:hengeremen(Y-1 3mb000) van..Jó rá a tzr Y-2es 3mb000?Addig nem merem megrendelni....Képeket láttam róla de érdekelne hogy a felömlők vagy nyílásai nem e másak.......
Heló Mindenki! Eladó CZ jawa 350-em. SAjnos nekem már sokba kerül a fenntartása. Van rajta 1 év műszaki még, jó akksi van benne könnyen indul, új külső gumik. Már 2 motoros találkozón voltam vele. Nagyon megbízható bárhova el mernék vele menni. Esetleg csere érdekel másik motorra. Hát srácok ez lesz a sorsa eladó.
DT125R, gyépés kérdések.
Hogyan lesz a sűrűbb a keverék, ha a lemez a síbertű tetéjén van, vagy az alján?
És hogyan sűríthető még a keverék?
Van egy sárga kis csavar, az tökig be van tekerve, és még így is csak szivatóval kap eleget a moci... különben fullad
köszi, üdv!
!
elöl 100-110-120
hátra ugyan ezek és még van 1 160-as!
Lámpával lehetne kimérni, de szerintem nincs.
Tudtommal a rezóval fel lehet húzni, 80 fölé...
Ráadásul full szétkopott csörgőkígyó, aminek már jártányi ereje nem volt.
Az üresben pörgetés, ha nincsvillanyszabályzás, kb nem jelent semmit
Dt125R:hengeremen(Y-1 3mb000) van..Jó rá a tzr Y-2es 3mb000?Addig nem merem megrendelni....Képeket láttam róla de érdekelne hogy a felömlők vagy nyílásai nem e másak.......
DT80LCII motoron is van ilyen gyújtás letiltás?
Köszönöm,
üdv, Robi
Széles utat!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...