Van az olajpumpán egy kis kifele néző ,gyárilag "kereszt csavarhúzós" kis csavar amivel tudod a pumpát légteleníteni. Ha ez megvan akkor már csak a pumpa-szívócsonk közti szakasz üres. Ha teszel a benzinhez olajat az első indításkor akkor nem lesz gond. Amúgy is olajozva illik összerakni ,tehát lesz kenéssse.
Sziasztok, most fogom furatni a dt-met, az lenne a kérdésem hogy ha megfurják és összerakom, akkor az olajpompát egy kicsit ba*****ni kellesz h felvegye az olajat és adagolja, ez nem is gond, mert 10 perc alatt megvan. Csakhogy ameddig én ezt csinálni fogom a motornak járnia kell, és addig pedig öntök a benzinhez olajat h frissen furt hengernek, uj dugattyunak legyen kenés mert különben besül... Na de a kérdés az hogy mennyi olajat öntsek 1 liter benzinhez? Előre is köszönöm!
na az, csak ha elromlik belazítja a vezérműláncot, és akkor ajjaj. akkor az szokott lenni ,hogy elkezd beleverni a 5. henger szeleprugója a segédvázba és elkezdenek repedni a hegesztések. elég gáz ügy, szóval nem jó vicc
óóó már teljesen értem szóval ez egy lineáris folytás amit ugy tudok kiiktatni ha megfordítom a szelepszárak polarításást hát ez teljesen világos így már tehát mi a lófütyi ez?
Az ott a ,első hengerszett víaazhúzószimering, hogyishívjákának a cucca. Tudod ott van az a bigyó ami meghónolja a fónit, és úgy megy be az olaj vinklibe , hogy az elektromos sibedá is működjön. Szóval magyarul az.
Apuci, az a baj hogy ha lerugom akkor benzint kezd termelni, és nem akarok kibszúrni a kormánnyal hogy csak 400 forintért adjam a benzint
Ott sem tér ki rá konkrétan, pedig rajzolja.......pfff.
Szerintem egy határozott mozdulattal lerúghatod.......
bremba 3 ágú felni!
kompleten gumival tárcsával meg mindel együtt 20e!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Az ott a ,első hengerszett víaazhúzószimering, hogyishívjákának a cucca. Tudod ott van az a bigyó ami meghónolja a fónit, és úgy megy be az olaj vinklibe , hogy az elektromos sibedá is működjön. Szóval magyarul az.