Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van akinek azt sem szabad elhinni amit kérdez.
Itt a kép róla. Ha kel szólj és kedden jöhetsz is érte.
Kondrák Péter Sajtos úr dugóit árulja.
Ennyi a történet.
Apuci te milyen tömítést vettél/veszel hozzá?
A kondrák féle dugók sem jók? Mit ajánlanál simsonba utcai használatra? 70/4 es gyári karbis.
oké! rendben!
Nem kókányolt, bolti. Ugyan olyan!
De délután mikor hazaértem csinálok róla egy-két képet felrakom, és magad is meggyőződhetsz róla!
Két részletben tudom hozni hétfőn és kedden.
XIII. Fáy u. 6. Itt megtalálsz 7-14 óráig ha érdekel.
Ugyanaz? Nem házilag kokányolt? Mert akkor érdekel.
Szia!

Ceglédbercelen lakom, de Pesten dolgozom.
El tudom hozni pestre.
Olyan ami a képen van.
Siasztik. Azt szeretném megtudni hogy a DT125 98as év hogyan lehet kimérni a gyújtó tekercsét és mennyinek kell lennie az értéknek előre is köszi
merre laksz? ilyen ,ami a képen van?
Sziasztok!

Van egy motoremelöm endúróhoz 6000-ért.
Sajna a GPR alá magas. 3-4 alkalommal használtam.
Zsír, köszcsi!

Tudod, foylamatos dugattyú gondokkal közdünk...

VAn magyar dugó, ami majdnem minden szempontból jó volna, e megbízhatatlan, hol kieseik a stift, hol nem...
Utcára teljesen jó, de racéra nem.
m-egerkukachotmél.kom címre írhatsz,msn-em nincs
Egy jó hengerfej tömítés engem is érdekelne.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd... mi a gond ezzel?
helló
köszi a tippet
Az a klingerites jó lenne nekem is, csakhát pest messze van:(
Helló! köszi a választ!
A gyári hengerfejtömítés ugye nem az a 0.3 miliméteres semmirevaló lemez?
És tudnál mondani egy helyet, ahonnan netről lehetne megrendelni.

http://motoroswebaruhaz.hu/

innen pédául gagyit hoztak
:D kísíparúnem tóm:D
Csak, nehogy ferdére síkolja valaki, ezen felbuzdulva az övét.
Amúgy jó megoldás a vetemedés elkerülésére egy nyomatékkulcs. Közeli szervizben készséggel kisegítenek arra a fél percre ha nincs otthon. Bár lehet csak errefelé
A piston a dugó dobozán azt jelenti, hogy "dugattyú".
Szia, nem tudom hova valósi vagy, de klingerit henegrfejtömítést pl. Pesten a VI. kerületben a Jókai téren lehet csináltatni minta alapján. Nekem 1200 ft szokott lenni a 80asra.

Én szoktam síkolni a hengerfejet, de oly primitív módon, hogy fogok egy kellően sík felületet /pl. 40*40cm laminált bútorlap/, majd erre teszek egy új 400 as csiszolópapírt és minden irányba elkezdem rajta mozgatni. A hengerfej felfekvő felületét össze szoktam firkálni filctollal így csiszolás közben jól látszik hol van egyenetlenség. Ha van élvonalzód azzal is meg lehet lesni. Legutóbb a hengert is /öntöttvas/ megsíkoltam a papíron ,de az nem olyan elvetemedős. Ha gondolod használhatsz valamilyen tömítő pasztát, vagy ilyen hígabb tömítő anagyot összerakáskor rosszat nem teszel vele, de ha használsz akkor csak vékonyan vidd fel a felületre.
piston! 4 ezer gyürükel csapszegel !
Milyen dugó mennyiért?
Nincs valakinek a garázsban egy yamaha dt 125 szívótorok elfekvőben?
83' -as a lelkem.Ár megegyezés szerint.

Előre is köszi.
akkor gyári hf tömítés az 5000körül, szalonba tudod megrendelni, a klingeritest meg majd a többiek megmondják hol lehet csináltatni, más nem igazán jó hozzá mert kifúj alatta fölötte