Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125 cross 90 egynehány kg a 3. meg olyan rövid hogy alig mennek 50-60at ehez társul az a 38-42hp! 200as tsr 35 hp...ha ahogy a csávó írja 6.ba 180as végseb akk 3. ba már illene 100fölött mennie,ráadásul 4. ben....és 130kg...uh egyértelmű hogy nincs valóság alapja amit ír!
Mondjuk nekem most a DT után se 125-ös se 200-as nem kéne. Minimum 250, de inkább nagyobb. Remélem jövőre meglesz.
Valamivel erősebb.. a TSR 125 jobban megy mitn a 125-ös DT... Akkro valahogy csak...de, hogy miért.
Ez nem egy kihegyezett cross gép, ez pont olyan enduro mint a DT szerintem
Nem 35 ló az szerintem Bár 46 sincs ahogy a hírdetésben van. Szerintem olyan 40 de max 43 ló. EXC az 39-40 ló azt tudom biztosra. Reális szerintem a 42-3
Jó, elhiszem, csak kicsit furcsállottam hogy 35 lóerő 4.ben gázra feljön kerékre..
KTM Exc 125 is emelgeti még 3.-ban..ez miért ne emelné 4.-ben? Nem mindent a DT-hez kell hasonlítani.
mi történt?
hát.. a nyolcadliteres crossoknak is állítólag illendő 3. ban emelgetni az elejüket..
multkor Sukorón ,ugye veled találkoztam?
Na végül megoldódni látszik a problémám. Úgy tűnik hogy találtam egy olyan helyet ahol újat tudok szerezni, de azért ha valaki megoldotta valami jó módon azt meghallgatnám
Szia és mennyiért válnál meg tőle.? :D amúgy az elfelejtetem írni h 80as DT hezkell.
ez kéne nekem is! de 1 müanyag lapal helyetesitettem ideiglenesen a hátsot meg hajtottam 1 lemezt azt átfurtam meg 1 müanyag kockát méretre vágtam azt oda csavaroztam. :D:D:D ideiglenesen megteszi de kéne nekem is.
Sziasztok!
Első kérdésem, hogy nem tudja véletlen valaki hogy honnan tudnék olyan első "láncvezetőt/ gumit" szerezni mint ami a képen be van karikázva, vagy milyen anyaggal lehetne helyettesíteni.
A másik pedig az lenne hogy nem tudná nekem valaki megmondani a hátsó hiányzó láncvezető méreteit, vagy nincs véletlen valakinek egy olyan rajz ahol rajta van.
Előre is köszi mindenkinek.
4.ben kerékre jön Az a nem mindegy. Meg minden jó, de valami csörög..
Ezt a hirdetést nézzétek:D http://kepesmotor.hu/suzuki-en...
Aki még nem tudna róla: vasárnap közös gurulás! találkozó 11:00 örs vezér tér, árkád mellett a shell kúton!

Programok: hurka-kolbász, ATM vontatás, energy15 erőemelés a Gundelban, ja meg motorozni is fogunk
jah szerintem se .nem fényezem a sajátom .nem tört ki belöle de nem én csináltam ezért is gondoltam uj ra .
Milyen durva a helyzet? Ha csak elrepedt, vagy letört belőle egy darab, akkor hátulról műgyanta + üvegpaplannal össze lehet fogni, aztán kívülről műanyag alapozó, gitt, festék stb. Én így csinálnám. Bontva is nagy ritkaság. DTR pedig ~22 lóerő, de ebbe ne menjünk bele.
akko hegesztés megint mi?de nekem 30+ lovas amugy.ujjat se lehet kapni?
Tankidom az olyan ritka mint a 30+ lovas DT
sziasztok haverom takart 1 nagyot a dt-m el és kéne 1 jobb oldali tank melleti idom.ha tud valaki az légyszi irjon ez 1 Dt 125R
HA gondolod van egy vadi új.
Nekem ez az oldal még mindig bejött