125 cross 90 egynehány kg a 3. meg olyan rövid hogy alig mennek 50-60at ehez társul az a 38-42hp! 200as tsr 35 hp...ha ahogy a csávó írja 6.ba 180as végseb akk 3. ba már illene 100fölött mennie,ráadásul 4. ben....és 130kg...uh egyértelmű hogy nincs valóság alapja amit ír!
Nem 35 ló az szerintem Bár 46 sincs ahogy a hírdetésben van. Szerintem olyan 40 de max 43 ló. EXC az 39-40 ló azt tudom biztosra. Reális szerintem a 42-3
Na végül megoldódni látszik a problémám. Úgy tűnik hogy találtam egy olyan helyet ahol újat tudok szerezni, de azért ha valaki megoldotta valami jó módon azt meghallgatnám
ez kéne nekem is! de 1 müanyag lapal helyetesitettem ideiglenesen a hátsot meg hajtottam 1 lemezt azt átfurtam meg 1 müanyag kockát méretre vágtam azt oda csavaroztam. :D:D:D ideiglenesen megteszi de kéne nekem is.
Sziasztok!
Első kérdésem, hogy nem tudja véletlen valaki hogy honnan tudnék olyan első "láncvezetőt/ gumit" szerezni mint ami a képen be van karikázva, vagy milyen anyaggal lehetne helyettesíteni.
A másik pedig az lenne hogy nem tudná nekem valaki megmondani a hátsó hiányzó láncvezető méreteit, vagy nincs véletlen valakinek egy olyan rajz ahol rajta van.
Előre is köszi mindenkinek.
Milyen durva a helyzet? Ha csak elrepedt, vagy letört belőle egy darab, akkor hátulról műgyanta + üvegpaplannal össze lehet fogni, aztán kívülről műanyag alapozó, gitt, festék stb. Én így csinálnám. Bontva is nagy ritkaság. DTR pedig ~22 lóerő, de ebbe ne menjünk bele.
Első kérdésem, hogy nem tudja véletlen valaki hogy honnan tudnék olyan első "láncvezetőt/ gumit" szerezni mint ami a képen be van karikázva, vagy milyen anyaggal lehetne helyettesíteni.
A másik pedig az lenne hogy nem tudná nekem valaki megmondani a hátsó hiányzó láncvezető méreteit, vagy nincs véletlen valakinek egy olyan rajz ahol rajta van.
Előre is köszi mindenkinek.
http://robogotuning.hu/shop_se...
Programok: hurka-kolbász, ATM vontatás, energy15 erőemelés a Gundelban, ja meg motorozni is fogunk