lehúztam a henger csodák csodájára 100%-osan megúszta én sem tudom hogy de szerencsére igen. Holnap kap egy új dugót. a darabokat meg megtaláltam a kipuffban úgyhogy nem kell széthúzni.
bp. keleti?
délután?
jah és még annyit h jók a cuccok nem töröttek stb? igazábol nekem arra tengelyre lenne nagyon szükségem amire az első lánckereket rakod..gondolom tudod melyik az.. annak nincs semmi baja?nem hiányoznak fogak nem repedt? nem törött?
Cufi alkatrészeit nézem itt, felismerek egy DTR váltókar-tengelyt, DTR kuplungtengelyt, DTR váltódobot, DTR főtengely fogaskerekeket, DTR léptetővillát meg egy nem odavaló váltókart. Tehát nagy része DTR cucc sztem.
Valaki írja már le cserébe, hogy mennyit kéne mennie óra szerint egy jó állapotú fojtatlan dt125r-nek, és ez mennyi a valóságban.
(tom ez hülye kérdés)
Fel kell pöttyölni. Tudom, hogy kókány meg sufni meg minden, de vennék rá egy új fogaskereket azt felpöttyölném. Aztán ha esedékes a széthúzás akkor kicserélem. Azt a fogaskereket max. blokk széthúzásnál kell csak levenni.
délután?
jah és még annyit h jók a cuccok nem töröttek stb? igazábol nekem arra tengelyre lenne nagyon szükségem amire az első lánckereket rakod..gondolom tudod melyik az.. annak nincs semmi baja?nem hiányoznak fogak nem repedt? nem törött?
Cufi alkatrészeit nézem itt, felismerek egy DTR váltókar-tengelyt, DTR kuplungtengelyt, DTR váltódobot, DTR főtengely fogaskerekeket, DTR léptetővillát meg egy nem odavaló váltókart. Tehát nagy része DTR cucc sztem.
Valaki írja már le cserébe, hogy mennyit kéne mennie óra szerint egy jó állapotú fojtatlan dt125r-nek, és ez mennyi a valóságban.
(tom ez hülye kérdés)
csőő
Várom a véleményeket
ezek a cuccok lc1es dt-é nem?
Valakit érdekel Dt blokkcuccok? Egyben adom 3500-ért.