Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor 6. ban indultam akkor igen , amúgy meg a kis 80 as teljesen verhetelen

komolyra fordítva a betűt, álltalában Ő zárta a sort ,mivel nála volt a legtöbb teljesítmény

az a baj ,hogy ez a hüje kategóriás figura volt, vidéken tök jó fej fazonokkal lehet összeakadni.
azt nekem is tudja a gép. Apuci nem lógott meg előletek?
az nem baj
Pösti gyerek vagy Mumi az a bajod :) vidéken, minden bolt (=kocsma), mellett akadnak ilyen mindent tudó mindenható fazonok. Ha 4 impreza-val álltunk volna be oda, a fickónak lett volna egy IXes Evo-ja, 1000NM nyomatékkal.
biztos
amugy most nem a 80-ast kérdezetem
lakott 50-60 ,falvak közt 60-80 de inkább úgy 70 környéke, nekem az az utazó
6. ban 2300 as fordulat körül megrántottam tegnap a gázt és hanyatt estem. vigyázni kell ezekkel a gépekkel.
mennyivel mentetek átlagban?
annyit megy bőven zsír
és az elejét mennyire emelgeti nektek?
először is 110 kg az ember és megy az többet is. végem volt má attól a figurától, ekkor mesemondót má vadászni kell komolyan
az enyim 82-öt ud
Oszt hogyér'?
Így-így
RX? Nem para! Gyömrőn van egy ember, akinek a kb 100 kg-ja alatt 120at megy a szimó
Olyat amilyen volt benne (For Yamaha) meg voltam elégedve vele 4 szorulással kibírt 4000-4500km-t tehát annyira nem volt rossz.
ha legközelebb erre felé dt t látsz azok csak mi lehetübk, álj meg nyugodtan
a dt50 haldoklós már, meg azt a sógorom hajtja. én "csak" rx50 -el tudok menni ha szabad
experttel voltam nem motorral..
Gyári áttétellel 120at. Utazóba 80-100.
basszus én meg gyömrő után Péteriben voltam...
fajjjaaa, akkor holnaptól megint nyéééélll
mivel voltál? motorral? legközelebb jöhetnél te is, egy kis dt találkát csináltunk. van msn-ed? mert akkor legközelebb tájékoztatlak ilyen dolgokról
Gyömrő Maglód Pécel Isaszeg ilyesmi