Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha DT
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mumi.
amikor 6. ban indultam akkor igen , amúgy meg a kis 80 as teljesen verhetelen
komolyra fordítva a betűt, álltalában Ő zárta a sort ,mivel nála volt a legtöbb teljesítmény
mumi.
az a baj ,hogy ez a hüje kategóriás figura volt, vidéken tök jó fej fazonokkal lehet összeakadni.
ajax79
azt nekem is tudja a gép. Apuci nem lógott meg előletek?
mumi.
az nem baj
Eszterlánc
Pösti gyerek vagy Mumi az a bajod :) vidéken, minden bolt (=kocsma), mellett akadnak ilyen mindent tudó mindenható fazonok. Ha 4 impreza-val álltunk volna be oda, a fickónak lett volna egy IXes Evo-ja, 1000NM nyomatékkal.
belong24
biztos
amugy most nem a 80-ast kérdezetem
mumi.
lakott 50-60 ,falvak közt 60-80 de inkább úgy 70 környéke, nekem az az utazó
mumi.
6. ban 2300 as fordulat körül megrántottam tegnap a gázt és hanyatt estem. vigyázni kell ezekkel a gépekkel.
ajax79
mennyivel mentetek átlagban?
belong24
annyit megy bőven zsír
és az elejét mennyire emelgeti nektek?
mumi.
először is 110 kg az ember és megy az többet is. végem volt má attól a figurától, ekkor mesemondót má vadászni kell komolyan
ajax79
az enyim 82-öt ud
Eszterlánc
Oszt hogyér'?
energy15
Így-így
ajax79
Eszterlánc
RX? Nem para! Gyömrőn van egy ember, akinek a kb 100 kg-ja alatt 120at megy a szimó
energy15
Olyat amilyen volt benne (For Yamaha) meg voltam elégedve vele 4 szorulással kibírt 4000-4500km-t tehát annyira nem volt rossz.
mumi.
ha legközelebb erre felé dt t látsz azok csak mi lehetübk, álj meg nyugodtan
ajax79
a dt50 haldoklós már, meg azt a sógorom hajtja. én "csak" rx50 -el tudok menni ha szabad
ajax79
experttel voltam nem motorral..
rendszergazda
Gyári áttétellel 120at. Utazóba 80-100.
ajax79
basszus én meg gyömrő után Péteriben voltam...
mumi.
fajjjaaa, akkor holnaptól megint nyéééélll
mumi.
mivel voltál? motorral? legközelebb jöhetnél te is, egy kis dt találkát csináltunk. van msn-ed? mert akkor legközelebb tájékoztatlak ilyen dolgokról
Eszterlánc
Gyömrő Maglód Pécel Isaszeg ilyesmi
❮❮
❮
…
1452 / 2866
1451
1450
1449
1448
1447
1446
1445
1444
1443
…
❯
❯❯
komolyra fordítva a betűt, álltalában Ő zárta a sort ,mivel nála volt a legtöbb teljesítmény