Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló

sajnos nem,viszont találtam egyet a környéken,viszont tzr-é volt(ugyan úgy néz ki)
holnap megírom mire jutottam
Sziasztok!
Egy poweres vizes Lc2-es blokkot hányszor lehet furatni?Sajnos az enyém már +6-ra van fúrva,mert az előző gazdája hülye volt,így 1,50mm nagyobb a gyári furattól!Ha nem lehet furatni akkor a hónolás szóbajöhet ennél a típusnál vagy fölösleges mint2 dolog?
Köszi a válaszotokat előre is!
Hello!
Gondolom nem sikerült megtalálni a powert mivel nem írtál.?
Enyémbe nyár elején raktam valami fos 2300Ft-os dugót(nem saját gyűrűivel, vettem hozzá állítólag jobbakat) egy fúratlan de még tűrhető állapotú hengerbe, azóta valamivel több, mint 3000km-t mentem vele szinte csak nyélen, és komoly tünetek nincsenek, viszont hengerfal-dugó hézag gyarapodott. Nekem megérte, eljárok vele, ameddig a prox dugót és koyo csapágyaimat nem tudom belerakni.
Nekem is most az van benne. Van már benne 1100 KM és eddig tökéletes.
Ha sikerül addig megfúratnom a gépet, már itt a dugó, a csapágyak, tömítés, stb.. A piszkos anyagiak xDD A héten a második szerelés ruhám ázik át Nem szeretik annyira a vizet, mint én és a yamaha.
HA jól tudom neki volt olaj hiánya

Mcdawee:következőre gyerünk ki mi is! (ha lesz persze)
esetleg itt Pusztavacs körül Tavasszal?
ÉS miért szorult meg? nem lehet, hogy pont a rossz alakú dugó miatt?
Sürgősen eladó 3 enduró gumi..
avon enduro. 90/90-21 95%os 2500ft
avon enduro 110/80-17 90 %os 2000ft
metzeler enduro3 sahara 90/90-21 85%os 1500ft
lebar14@freemail.hu
nem bírta a rendszer a sok esőt
Amúgy meg az mi, hogy az Örstől Tarcsáig volt talán két lámpa ami nem sárgán villogott ?
Bizony-bizony...Az ilyenek miatt utál minket mindenki
ajax.79@hotmail.com nekem az msn címem
msn cimem : gattyankrisz@hotmail.com vegyél fel:D és irj ha erre jársz:D
néha átszoktam menni az erdőn át mendére...
az a baj h nem volt benzinem és ma reggel hozott apám szóval esélytelen lett vna meg pénzem se volt...:( na de mind 1 ha legközelebb el gurultok erre szoljatok nekemis és megyek veletek :D ha addigra sikerül meg gyogyulni a a dtmnek
Látom jó a hangulat...:D
De elmentem a végén, mert kurvára idegesített a tötymörgés...
Az Örs-vezér óta követtem azt a 3 Dt-st de úgy motoroztak, hogy egy sávban egymás mellett 3-an.
Pécel előtt bírtam őket leelőzni.
Volt ott egy kiskölök, volt benne "energy", me húzta a szarvát neki...
Míg a gyűrűk ki nem jöttek a kipufogón...
Akkor legközelebb megmozdulhatnál 'csém...1000X írtam ki ide meg mindenhova, hogy megyünk
gyömrő után Mendén lakom :D
volt hőlégballon is a dt-ket felvihettétek volna várostnézni...
Persze, apuci bográcsban tüttyölte a ratylit
számít az a 10 paci előny..!
nem szeretm a lecsót
Na ez úgy volt, hogy szélárnyékba állt mögöttünk, hogy menjen a bringa Amúgy ki***ott durván megindult, amikor húzta neki
Megnéztétek a gyömrői lecsófesztivált is?